Jurčić iz čista mira uvrijedio hajdukovce!

Krunoslav Jurčić vraća se u svoj grad. Veseli se povratku u Pulu u kojoj je igrao i u kojoj je i počeo kao trener.

28.10.2011.
15:50
VOYO logo

Dinamo je u Puli izgubio i kad ga je prošle sezone vodio Vahid Halilhodžić, bilo je 2:1.

"Lijep je osjećaj ići u Pulu, igrao sam tamo dvije godine, imao i dosta uspjeha kao trener, imam mnogo prijatelja. No, mi idemo osvojiti tri boda. Veseli što su Šimunić, Badelj i Kovačić spremni, što imamo vezni red na okupu, a to je važno za naš način igre", kazao je Jurčić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istru odlično poznaje, počeo je nabrajati dobar dio njenih igrača.

"Većina tih igrača bili su označeni u svojim sredinama kao buduće zvijezde. Sad su svi na okupu u Istri, mnogo je to talenta, plus sad već tamošnji starosjedioci Alimi i Belle koji su važni za igru domaćina".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako u utorak Modri putuju u Amsterdam, Jurčić ne želi govoriti o toj utakmici, očito svjestan da se mora koncentrirati na domaće prvenstvo.

"Istina je da me sad samo Istra zanima jer svaka utakmica može donijeti iznenađenje, ništa se ne može dugoročno planirati", veli trener koji je vodio Puljane kad su slavili nad Dinamom, a i Dinamo kad je remizirao u Puli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zato i je tako oprezan. Manje ga brine to što će s Istrijanima igrati i u četvrtfinalu kupa.

"To su ipak dvije utakmice, a u dvije utakmice Dinamu nitko ne može napraviti štetu. Vidjet ćemo kada će se to igrati jer jedna je utakmica po rasporedu u vrijeme kad igramo s Realom, jedna prije našeg susreta s Lyonom. Očito nisu planirali da igramo u Ligi prvaka, pa su složili takav raspored, a ne znam kakav je stav HNS-a oko pomicanja termina. Imamo i tri teška gostovanja u studenom u HNL-u, a tereni su sve teži, dolaze i te ozljede..."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jurčić je nasmijao nazočne odgovorom na pitanje kolege s RTL-a: 'Kako komentirate Hajduk, koji očito diže formu?'

"Hajduk je u formi samo kad TV radi prilog. Ma, Hajduk pratim kao i sve ostale klubove u HNL-u, ništa posebno", zaključio je Jurčić, izljubio se sa Zdravkom Mamićem, otišao na trening pa Plave odveo na to teško gostovanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

specijal-201102150360004-Dinamo

Vezani članci:

arti-201110270873006 arti-201110270972006 arti-201110270353006 arti-201110280478006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo