JURČEVIĆ SVJESTAN TEŽINE SLJEDEĆEG ZADATKA: / Dinamov strateg izvukao pouke iz Hajdukovog remija, a ima samo jednu želju

Image
Foto: PIXSELL

Slaven Belupo dočekuje Dinamo u petak. Utakmica počinje u 20 sati

3.5.2018.
19:48
PIXSELL
VOYO logo

Dinamovi igrači nastavit će svoj hod prema tituli najbolje nogometne momčadi u Hrvatskoj gostovanjem kod Slaven Belupa u petak. Utakmica je to koja se igra u sklopu 33. kola Prve HNL, a u Koprivnici započinje u 20 sati.

Slaven je u prošlom kolu, također na svom travnjaku, odigrao protiv Hajduka susret bez pogodaka pa je i Dinamov trener Nikola Jurčević spreman na utakmicu koja neće biti 'šetnja'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sigurno nas čeka jako teška utakmica. Slaven Belupo je u zadnje vrijeme u vrlo dobroj formi, pokazali su to protiv Hajduka kad su igrali 0-0. Očekujemo tešku i tvrdu utakmicu, uz protivnika koji će biti orijentiran na defenzivu uz kontranapade. Međutim, mi imamo veliki motiv, približava se kraj prvenstva i želimo osigurati titulu što prije, i tražimo tri boda u Koprivnici", poručuje strateg momčadi koja je, pak, u prošlom kolu poražena od Rijeke na Maksimiru 0-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bolja situacija

Odigrao je Dinamo tu utakmicu uz pomoć čak četvorice debitanata zbog kartoniranih i ozlijeđenih igrača. Situacija je sad drugačija.

"U odnosu na zadnju utakmicu, stanje je bolje s obzirom da nam se vraćaju kartonirani igrači. Također, očekujemo povratak Benkovića, dok su nastupi Sose i Ćorića pod znakom upitnika", objasnio je Jurčević te se osvrnuo na nedavni dolazak Marija Budimira u svoju momčad:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Radi se o kvalitetnom i iskusnom igraču koji je pravi klasični centarfor, i može nam puno pomoći u budućnosti."

Motivirani Belupo

Sve navedeno nije briga Tomislava Ivkovića, trenera domaćina nadolazećeg ogleda koji ga ovako najavljuje:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Želja mi je od Slavena Belupa stvoriti momčad koju će svi respektirati, bilo da igra kod kuće ili u gostima. Igramo protiv vodeće momčadi prvenstva, jako smo motivirani i očekujem jednu kvalitetnu utakmicu. Analizirali smo Dinamo koji u svojim redovima ima odlične individualce, no mislim da ćemo im se uspješno suprotstaviti."

"Nedostajat će nam Trebotić zbog ozljede kojega će u kadru odabira za utakmicu zamijeniti mladi Brković. U sastav će se najvjerojatnije vratiti Katić koji je odradio dvije utakmice zabrane nastupe, a početnu momčad odredit ću uoči susreta."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glavni sudac utakmice bit će Ivan Bebek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo