JURČEVIĆ NIJE SIGURAN NA KLUPI DINAMA: / Puno će toga ovisiti o finalu Kupa, a već se kao nasljednik spominje bivši izbornik

Image
Foto: PIXSELL

Pojavili su se medijski natpisi koji tvrde da Nikola Jurčević jednostavno mora uzeti dvostruku krunu

10.5.2018.
9:59
PIXSELL
VOYO logo

Dinamo ne izgleda dobro u zadnje vrijeme. Modra je momčad pred osiguravanjem titule u prvenstvu, trebaju joj samo dva boda u zadnja dva kola da i službeno uzme naslov najboljeg ove sezone u HNL-u. Ipak, u posljednjih nekoliko kola, Zagrepčani su veoma neuvjerljivi. Kada bi se gledala ljestvica forme, Dinamo bi bio tek na osmom mjestu lige s jednom pobjedom, jednim remijem i tri poraza u pet posljednjih kola. Na toj ljestvici vodi Lokomotiva s 13 bodova, ispred Rijeke (12).

UTUČENI NIKOLA JURČEVIĆ: Trener Dinama nije mogao vjerovati što se dogodilo; ‘Razočarani smo…’

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao što to obično biva, kod slabih rezultata, prvi pati trener. Nikola Jurčević preuzeo je klupu Dinama 12. ožujka, a već mu se trese pozicija nepunih dva mjeseca poslije. Bivši pomoćnik Slavena Bilića vodio je momčad u tek devet utakmica i zasigurno još nije dobio dovoljno vremena kako bi posložio igru na svoj način.

Jurčević nije tako siguran na klupi?

Sportske novosti pišu kako je njegova sudbina na klupi neizvjesna, klub se nije oglasio kako stoji iza svojeg trenera, a u kuloarima je isplivalo ime prvog favorita koji bi se mogao kontaktirati ako Dinamo ne uspije uzeti kup protiv Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivši izbornik hrvatske nogometne reprezentacija Ante Čačić ima svoje obožavatelje u Maksimiru, cijenjen je i respektiraju se njegovi rezultati te mnogi smatraju da bi dobro funkcionirao u klubu.

Kriza je u Dinamu, a nalaze se pred dvostrukom krunom. Hoće li trener platiti za neuvjerljive igre u posljednje vrijeme, ostaje za vidjeti. No, gdje ima dima...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo