Polufinale kupa / Junak Hajdukovog trijumfa u polufinalu Kupa: 'Pritisak? Meni je to gušt, zato smo ovdje'

Image
Foto: pixell.hr

Hajduk se pobjedom od 2:1 protiv Gorice plasirao u finale Hrvatskog kupa, a nakon dvoboja svoje dojmove je podijelio dvostruki strijelac Dario Melnjak

2.3.2022.
20:00
pixell.hr
VOYO logo

Junak polufinalne pobjede nogometaša Hajduka protiv Gorice (2-1) je bio Dario Melnjak, strijelac oba splitska gola, koji je zadovoljno komentirao zbivanja na samom travnjaku.

Image
Hrvatski kup /

Hajduk na krilima neočekivanog junaka srušio Goricu za finale Kupa

Image
Hrvatski kup /

Hajduk na krilima neočekivanog junaka srušio Goricu za finale Kupa

"Jako je bilo važno dobro ući u ovu utakmicu, pogotovo nakon onog nesretnog poraza za vikend protiv Rijeke. Šteta je što već u prvom poluvremenu nismo riješili pitanje pobjednika, što nismo zabili više pogodaka. Imali smo stvarno puno šansi", rekao je Melnjak te se prisjetio kako je ranije u sezoni, u prvenstvu, promašio dvije sjajne šanse u ogledu protiv Gorice kada je ogled završio 0-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Moji golovi Gorici su sudbina'

Nakon toga se osvrnuo upravo na te promašaje zbog kojih su ga prozivali i navijači i nogometni komentatori.

"Jako dobro se sjećam te utakmice i sve do danas mi je trener stalno spominjao taj susret i te promašaje. Evo, kao da je bilo suđeno da baš zabijem Gorici. I to dva puta. Želja za suparnika u finalu? Neka pobijedi bolji. Ta finalna utakmica je stvarno daleko. Vraćamo fokus na prvenstvo, tamo nas čeka jako puno posla", kazao je Melnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prokomentirao je i pitanje o porazu od Rijeke koji je poljuljao samopouzdanje Splićana.

"Vjerujem misliti da je poneki loš dan i dobar za nas, jer nas natjera da se vratimo se stavimo skupa. Reagirali smo dobro i imamo puno pozitivnog za nastavak prvenstva", rekao je Melnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Na kraju sezone ćemo vidjeti što smo napravili'

Junak Hajdukove pobjede se dotaknuo i golemog pritiska koji je na igračima od kojih se traži makar jedan trofej ove sezone nakon punih devet godina bez ikakve 'srebrnine' u Hajdukovoj trofejnoj sobi.

"Meni je pritisak gušt, zato smo ovdje. Volio bih i vjerujem da jesmo sa dvije noge na zemlji, sad nas čeka Istra, a na kraju sezone ćemo podvući crtu i vidjeti što smo napravili', uz osmjeh je kazao Dario Melnjak. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što je još rekao u svome obraćanju javnosti pogledajte što je rekao našem novinaru Borisu Jovičiću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo