'Priznajem, bilo je to glupo. Ponašao sam se poput majmuna'

Trener Borussije Dortmund Jürgen Klopp priznao je da je pretjerao izražavajući svoje frustracije prema četvrtom sucu dvoboja protiv Napolija u srijedu navečer.

19.9.2013.
9:43
VOYO logo

Napolitanci su, podsjećamo, u 1. kolu skupine F Lige prvaka na svome San Paolu slavili s 2:1, a Kloppa je razbjesnila situacija iz 29. minute. Četvrti je sudac tada odugovlačio s dopuštanjem povratka Nevenu Subotiću na teren nakon što mu je ukazivana pomoć.

Srpski obrambeni nogometaš se tako nije stigao vratiti u kazneni prostor prije izvođenja kornera što je iskoristio Gonzalo Higuain i donio Napoliju vodstvo 1:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Klopp je izgubio živce, unio se u lice četvrtom sucu i svašta mu izgovorio zbog čega je, dakako, udaljen s klupe. Nakon utakmice se 46-godišnji stručnjak ipak posuo pepelom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nismo pokazali svoju najbolju igru, a opet smo ubilježili minimalni poraz. Znamo da možemo pobijediti Napoli, ali previše je stvari krenulo u krivo, uključujući i moj crveni karton. Priznajem, bilo je to glupo. Ponašao sam se poput majmuna. Pretjerao sam", kazao je Klopp.

http://videa.hu/player?v=b22gLBG8OQt7thjQ S 25 metara udaljenosti Insigne je maestralno izveo slobodni udarac i pogodio za tadašnjih 2:0 svoje momčadi protiv aktualnog europskog doprvaka Borussije iz Dortmunda. Gosti su do kraja zabili za 2:1, ali su tri boda ostala na domaćem terenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam mogao zamisliti ljepši premijerni pogodak u Ligi prvaka od ovoga. Još se k tome sve dogodilo na našem San Paolo stadionu. Uvijek su najbitnija tri boda momčadi, ali iznimno sam sretan što sam na ovakav način okrunio ovu utakmicu", rekao je Insigne, te dodao zanimljivu izjavu:

"Iskreno, osjećam se daleko bolje u ovosezonskom Napoliju, nego prošle godine. Lijepo mi je igrati dok nam je Rafa Benitez trener. Djelujemo stvarno dobro, pobjednički duh je vrlo brzo ušao u našu momčad."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo