JOVIČEVIĆ I IGRAČI VAN SEBE NAKON RUŠENJA CITYJA: / 'Ovo je podvig. Pa pogledajte samo gdje treniramo mi, a gdje Atalanta ili City'

Image
Foto: Screenshot

Pobjednički pogodak postigao je Antonio Marin u 20. minuti, sjajno izvedenim slobodnim udarcem s više od 20 metara

11.12.2019.
16:56
Screenshot
VOYO logo

Mlada momčad Dinama igrat će u doigravanju juniorske Lige prvaka nakon što je u posljednjoj utakmici grupne faze na stadionu Hitrec-Kacijan u Zagrebu pobijedila Manchester City sa 1-0 (1-0) i tako osvojila drugo mjesto u skupini C.

"Ovo je bila pobjeda i srca, ali i glave. Srce te gura iznad limita pa dođe situacija da ne osjećaš umor, čini se da lebdiš. Kad se nadahnuće spoji s talentom, onda to izgleda ovako kao u ovoj utakmici. Ovo nam je uvjerljivo najbolja izvedba s taktičke strane. Ispunili smo sve što smo radili, pogotovo u obrambenom bloku. Opredijelili smo se za varijantu u kojoj je bek igrao krilo, a to je VedadRadonja odradio fantastično. Vraćao se da bi pokrio širinu, jer Manchester ima široka krila Rogersa i Braafa“, istaknuo trener Dinamovih juniora IgorJovićević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
MLADI DINAMO POBIJEDIO MANCHESTER CITY 1:0: /

Marin golčinom odveo Modre u doigravanje juniorske Lige prvaka

Image
MLADI DINAMO POBIJEDIO MANCHESTER CITY 1:0: /

Marin golčinom odveo Modre u doigravanje juniorske Lige prvaka

'Obožavam ove dečke'

"Velika pohvala mojim dečkima, obožavam ovu grupu igrača, ovo je već druga godina zaredom da smo izborili europsko proljeće. To je sjajno za klub kao instituciju, za nas i navijače. Ne bih mijenjao ovu momčad ni za jednu drugu! Pokazali su da su lavovi, da imaju karakter. Ovo je podvig. Pogledajte samo gdje treniramo mi, a gdje Atalanta ili Manchester City. Ali, naša Uprava sjajno vodi klub, sjajna je selekcija igrača. Ja kao trener ne mogu stvoriti rezultat ako nemam temelj, ako nema kvalitete igrača. Trebamo ih samo malo posložiti i motivirati i oni mogu svakoga pobijediti“, dodao je Jovićević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je sve rezultat momčadskog rada. Zasluženo smo pobijedili. Manchester je imao posjed, ali mi smo se borili više kao momčad. Igrali smo bez pritiska, oni su došli k nama u goste, na naš Hitrec-Kacian gdje uvijek dajemo sve od sebe“, izjavio je jedan je od junaka Renato Josipović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Antonio Marin poslao je iz slobodnog udarca loptu u rašlje za veliku pobjedu i europsko proljeće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hvala Bogu da je ušla! Odigrali smo pravu, mušku utakmicu, dali sve od sebe i zasluženo pobijedili. Sad čekamo play off, idemo korak po korak. Tko god nam dođe za suparnika, mi smo spremni“, poručio je Marin.

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo