[VIDEO] JOŠKO VLAŠIĆ BRILJIRAO NAKON VELIKE PREDSTAVE SINA NIKOLE: / Legenda urnebesnom izjavom nasmijala cijelu Hrvatsku

Image
Foto: Screenshot/RTL

S oduševljenjem je obitelj Vlašić dočekala Nikolin prvijenac za reprezentaciju

7.9.2019.
19:48
Screenshot/RTL
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija svladala je Slovačku sa 4-0 u utakmici 4. kola u skupini E kvalifikacija za EURO 2020. odigranoj u petak pred 18.098 gledatelja na stadionu Antona Malatinskoga u Trnavi.

Strijelac vodećeg pogotka u posljednjoj minuti prvog poluvremena bio je NikolaVlašić, kojem je to prvijenac u dresu A reprezentacije. To je bio poseban razlog za sreću u poznatoj sportskoj obitelji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne može skinuti osmijeh s lica

"Uživao sam u nogometu koji je prezentiran, ali vidim da nisam samo ja uživao. Za ovakvu igru spreman sam platiti kartu koliko god ona dođe. Još jedan nivo moje sreće je Nikola. Nisam imao razloga loše spavati. Tako se i dogodilo. Pokušao sam s sa ženinom vatom i micelarnom vodom skinuti osmijeh s lica, ali to nije uspijevalo tako da sam s pomirio da se probudim s tim osmjehom i on još uvijek traje“, rekao je Joško Vlašić u razgovoru za RTL.

"Nikola je zadovoljan i rekao je da je ovo nagrada našeg mukotrpnog rada. Na neki način tu je uključio i mene i ponosan sam na to“, završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S druge strane Blanka Vlašić oglasila se putem Instagrama. Pohvalila je fantastičnu igru momčadi i posebno brata.

"Čestitam svima i posebno mom bratu na prvom golu za reprezentaciju", poručila je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo