PROGOVORIO O TRANSFERU / Joško Gvardiol opisao kako je izgledao njegov susret s Guardiolom: 'Pružio sam mu ruku, dobacio mi je nekoliko riječi...'

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Gvardiol je najavio utakmicu protiv Walesa u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2024.

23.3.2023.
14:44
Profimedia
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija u subotu igra prvu kvalifikacijsku utakmicu za Euro 2024 protiv Walesa na Poljudu, a Joško Gvardiol ističe kako on i suigrači moraju biti fokusirani cijelu utakmicu. 

Image
PRESICA /

Sanzacionalni Vatreni najavio Wales, govorio o velikoj konkurenciji i požalio se: 'Nije to lako raditi uvijek iznova...'

"Moramo držati fokus 90 minuta. Njihov forte će biti duga lopta na napadača i spuštanje lopte na krila, ali dobrim postavljanjem i koncentracijom možemo to kontrolirati", izjavio je Gvardiol na konferenciji za novinare održanoj u četvrtak u hotelu Lav Meridien u Splitu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S obzirom da je ovo prvo okupljanje reprezentacije nakon Svjetskog prvenstva u Katru gdje je Hrvatska osvojila broncu nakon čega se na njega sručila golema medijska pozornost, Gvardiol kaže da mu sve to ipak nije promijenilo život.

"Život mi se nije promijenio nakon SP-a, i dalje sam isti ja. Nadam se da ću zadržati fokus na onome što radim i da ću biti najbolja moguća verzija sebe. Nažalost ne mogu izbjeći pažnji koju dobivam, moram pripaziti što ću izjaviti. Nekada zaželim da te pažnje ima manje, ali moram živjeti s time."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se tiče eventualnog transfera kojem se također puno piše po medijima, Gvardiol smatra da tu neće biti ničega. 

"Klub nije zainteresiran za moju prodaju ovog ljeta pa nema smisla pričati o ičemu drugom. Najbitnije je završiti ovu sezonu u Leipzigu na najbolji mogući način", kazao je pa opisao kako je nakon utakmice u Ligi prvaka izgledao susret s Pepom Guardiolom, trenerom Manhester Cityja koji se smatra glavnim favoritom za njegovo dovođenje:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Guardioli sam u Ligi prvaka pružio ruku i čestitao na prolasku. Guardiola, veliki trener, dobacio mi je nekoliko riječi, ali zadržat ću ih za sebe."

Image
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL
Image
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL

Za kraj je kazao kako se on i suigrači vesele atmosferi na Poljudu. "Znamo kako je bilo tu protiv Rusije. Nadam se da će se to ponoviti, možda čak bude i bolja atmosfera."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska sutra na Poljudu od 20,45 igra protiv Walesa, a u drugoj utakmici kvalifikacija za Euro gostuje kod Turske.

Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo