Dinamovac otkrio u čemu je glavni problem

'Mi ne vjerujemo dovoljno da možemo napraviti nešto u Ligi prvaka! Mi samo o tome pričamo, ali dosta naših igrača u to ne vjeruje!

4.10.2012.
10:07
VOYO logo

Dinamovi igrači su nakon novog poraza u Ligi prvaka potišteni izlazili s Olimpijskog stadiona u Kijevu, Sammir pogotovo.

"Opet s tri zadnja vezna, bez krila... Pogrešna taktika? Ma ne znam, pitajte trenera o tome, ne mene. Osjećao sam se nemoćno. Moglo se igrati protiv njih, ali mi smo trebali biti bolji", izjavio je Sammir za Večernjak, a Josip Pivarić objasnio autogol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=LxlnWFEKqK64oRpw

"Tužan sam, razočaran, nesretan, kako mi se baš opet to dogodilo... I zaista je bila nesreća: lopta je prošla između Joea i Kelave, pogodila me u butinu i odbila se u gol."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Josip Šimunić nije tražio opravdanja. Zaključio je kako su Modri počeli igrati tek kada su gubili 2:0 te je jasno poručio u čemu je problem.

"Mi ne vjerujemo dovoljno da možemo napraviti nešto u Ligi prvaka! Mi samo o tome pričamo, ali dosta naših igrača u to ne vjeruje! To je problem psihe. A ja sam i dalje sto posto siguran da ćemo mi nekome u Ligi prvaka uzeti bodove", tvrdi Šimunić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više o temi: specijal-201102150360004-Dinamo Više o temi: specijal-201102150360004-Liga prvaka

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo