GOTOVO JE! / Josip Drmić od danas je novi igrač Dinama: 'Dinamo je najbolji hrvatski klub'

Image

Sve je bilo već ranije dogovoreno, a čekao se samo potpis što se danas i dogodilo.

7.6.2022.
18:42
VOYO logo

Sada je i službeno. Josip Drmić novi je igrač zagrebačkog Dinama. Posljednjih nekoliko mjeseci se možda malo i preglasno šuškalo o tome kako je Švicarac novi igrač prvaka Hrvatske, a sada je ova priča završena.

Drmić je u dresu Rijeke igrao zadnjih godinu i pol i u 55 nastupa postigao 32 gola. Posebno je impresivna bila njegova statistika u netom završenoj sezoni u kojoj je u 37 utakmica zabio 25 golova i upisao tri asistencije, a bio je i drugi strijelac HNL-a s 21 zabijenim golom, sedam manje od prvog Marka Livaje. Zadnji gol za Rijeku Drmić je zabio baš Hajduku u Kupu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iznimno sam sretan i ponosan na ovaj trenutak. Dinamo je hrvatski prvak, najbolji hrvatski klub, kontinuirano osvaja trofeje u domaćim natjecanjima i nastupa redovito u europskim natjecanjima. Ove sezone prvenstvo je bilo iznimno napeto, podignuta je kvaliteta igrača i momčadi, završnica je bila jako zanimljiva i pomalo neizvjesna, ali Dinamo je ipak na kraju zasluženo proslavio naslov i potvrdio koji je najbolji klub u Hrvatskoj. Osobno ću dati sve od sebe da zahvalim klubu na dobivenom povjerenju svojim igrama na terenu i golovima. Vjerujem da će Dinamo u novoj sezoni nastaviti s dobrim rezultatima kroz utakmicu Superkupa, zatim prvenstvo i Kup te kroz kvalifikacije za Ligu prvaka. Ciljevi kluba su jako visoki, ali visoka je i kvaliteta igrača, stožera i cijele momčadi. Uz podršku navijača Dinama kao što je bila posebno ove sezone, siguran sam da uspjeh neće izostati.", izjavio je Drmić prilikom potpisa za Dinamo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo