Uklapa se u projekt / Veznjak vatrenih na nišanu talijanskog velikana? Žele ga u sastavu

Image
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL

Milanu nedostaje samo jedan bod do osvajanja Scudetta po prvi put od 2011. godine.

18.5.2022.
17:31
Slavko Midžor/PIXSELL
VOYO logo

Prema pisanju talijanskih medija, hrvatski reprezentativac Josip Brekalo želja je talijanskog velikana Milana. Brekalo je, podsjetimo, proveo ovu sezonu na posudbi u Italiji gdje je upisao 31 nastup u Serie A za Torino.

Za Torino je postigao sedam golova i dodao dvije asistencije, a otkup ugovora od Wolfsburga iznosio bi jedanaest milijuna eura. Ipak, talijanski mediji prenose da Brekalo ne želi nastaviti karijeru u Torinu, već se želi vratiti u Wolfsburg ili otići u neki treći klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imali smo više sastanaka s igračem, njegovim menadžerom i ocem. Unazad nekoliko mjeseci rekao nam je da ne želi ostati u Torinu. Žao nam je, jer je Brekalo dobro igrao. Bili smo spremni investirati u taj važan transfer," rekao je direktor Torina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Imao bi odlične uvjete

Milanu nedostaje samo jedan bod do osvajanja Scudetta po prvi put od 2011. godine. Samim time, iduće će godine igrati i najviši rang europskog nogometa, Ligu prvaka, što bi bila odlična prilika za 23-godišnjeg Brekala.

Talijanski portal Tuttosport smatra da bi hrvatski igrač bio odgovarajući igrač za Milan i da zadovoljava potrebe Rossonera, koji traže mlade igrače koji će se razvijati u crveno-crnom dresu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo