NEPOZNAT DETALJ / Jose Mourinho secirao situaciju u svom najdražem klubu: 'Silno su me željeli, ali sam tada bio lud...'

Image
Foto: profimedia.hr

Na situaciju u Realu osvrnuo se legendarni portugalski trener Jose Mourinho, koji je vodio Kraljeve od 2010. do 2013. godine

23.11.2023.
9:26
profimedia.hr
VOYO logo

Trener Real Madrida Carlo Ancelotti na klupi Kraljevskog kluba trebo bi se zadržati do kraja ove sezone, kada će najvjerojatnije preuzeti klupu brazilske reprezentacije. Već se dugo nagađa o njegovom potencijalnom nasljedniku na klupi, pojavila su se brojna imena, no tek treba vidjeti koga će "Kraljevi" odabrati.

Image
VATRENI KAPETAN /

Modrić je i dalje glavna tema u inozemstvu: 'Legenda Madrida, heroj Hrvatske'

Image
VATRENI KAPETAN /

Modrić je i dalje glavna tema u inozemstvu: 'Legenda Madrida, heroj Hrvatske'

Sada se na situaciju u Realu osvrnuo legendarni portugalski trener Jose Mourinho, koji je vodio Kraljeve od 2010. do 2013. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svjetsko rukometno prvenstvo za žene ekskluzivno od 29. studenoga gledajte na VOYO.

"Kada imate super trenera, zašto biste tražili novog? Poznavajući Florentina, a poznajem ga jako dobro, on je vrlo inteligentan čovjek i, ako se čita između redaka onoga što se u medijima objavljuje, stvar je sasvim jasna. Ja, kao navijač Real Madrida, čovjek bijelog srca i velikog ‘Ancelottija’, mogu se samo nadati da će ova sezona biti fantastična i da će Carlo biti tu sljedeće sezone, jer on je savršen trener za Real Madrid", rekao je pa dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Samo lud čovjek napušta Real Madrid kada Real Madrid želi da taj čovjek ostane. A taj čovjek sam ja, ja sam jedini. Nakon tri godine, Perez i Jose Ángel Sánchez silno su željeli da nastavim dalje, ali sam odlučio da je vrijeme da odem. Bio sam lud čovjek."

“Siguran sam da će Carlo ostati ako Florentino pokaže i najmanji znak pažnje. On je savršen trener za Real Madrid i Real Madrid je savršen klub za njega", zaključio je Mourinho.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo