Mourinho bio na tajnom sastanku? Što će reći Real?

Nagađanja o mogućem odlasku Josea Mourinha iz Real Madrida na kraju tekuće sezone dobila su novi nastavak nakon izvještaja koji je objavio francuski tjednik Le 10 Sport.

14.12.2012.
15:31
VOYO logo

Spomenuti magazin u novom broju tvrdi da se agent portugalskog stručnjaka Jorge Mendes prošli mjesec sastao s vlasnikom PSG-a šeikom Tamimom Bin Hamadom Al Thanijem. Dvojac je pregovarao o mogućem prelasku Mourinha na Park prinčeva na kraju aktualne sezone. Razgovori su, tvrdi Le 10 Sport, bili toliko uspješni da se šeik na samom kraju studenoga potajice sastao i sa samim Mourinhom.

Izvor navodi da portugalski trener nije bio prvi izbor katarskih vlasnika PSG-a koji očito traže zamjenu za Carla Ancelottija. Obitelj Al Thani je, kao i mnogi, željela na svojoj klupi bivšeg trenera Barcelone Pepa Guardiolu, Mourinho je bio drugi izbor, a menadžer Arsenala Arsene Wenger treći. No, nakon što je šeik Al Thani razgovarao sa svom trojicom, kao glavni se kandidat za trenera navodno iskristalizirao Mourinho.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Koliko u cijeloj priči ima istine i što će na ovo reći Real Madrid, s kojim Mourinho ima ugovor do 2016. godine, tek treba vidjeti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo