Jose Mourinho se ponovno sprda s Barcelonom

'Ja bih se radije držao sportskih lekcija koje smo naučili od Barcelone u prošlosti.

25.2.2013.
16:54
VOYO logo

Real i Barcelona su, podsjetimo, u prvom polufinalnom dvoboju odigrali neodlučeno 1:1, a u utorak će na Camp Nouu odlučiti tko će u finale. "Bit će to potpuno drugačija utakmica od svih dosadašnjih koje smo odigrali protiv Barcelone. Radi se o velikom suparniku, a na nama je da pokušamo odigrati najbolje što možemo i da izvučemo najbolji rezultat", rekao je Portugalac i kratko se osvrnuo na stanje Xabija Alonsa i Karima Benzeme koji su imali problema s ozljedama. "Trenirali su dobro i bit će spremni za utakmicu." Novinari su potom pitali Mourinha za komentar izjava privremenog trenera Barcelone Jordija Roure koji je kritizirao ranije suđenje Undiana Mallenca, suca sutrašnjeg dvoboja. http://www.youtube.com/embed/Rhk_dMzoy3g

"Ja bih se radije držao sportskih lekcija koje smo naučili od Barcelone u prošlosti. A to je da ne pričamo o sucima i da ne radimo pritisak na njih, da ne tražimo kartone za svoje suparnike i da ne pokušavamo simuliranjima iznuditi opomene za suparničke igrače. I naravno, da igramo nogomet, što Barcelona radi vrlo dobro", poručio je uobičajeno cinični Mourinho. Za kraj je Portugalac prokomentirao teških desetak dana koji su pred njegovim igračima, s dva El clasica protiv Barcelone, te uzvratnom utakmicom osmine finala Lige prvaka protiv Manchester Uniteda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To su utakmice kakve volimo igrati i kakve svatko želi igrati. Volim utakmice koje su teške. Spremni smo i radujemo se velikim dvobojima."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo