JOSE MOURINHO O PAULU POGBI: / 'Ne mogu niti potvrditi, niti demantirati transfer'

Image
Foto: AFP, JON SUPER

Jose Mourinho izašao je u četvrtak ujutro pred novinare uoči prve utakmice Manchester Uniteda na pripremnoj turneji u Kini gdje u petak igraju protiv njemačkog velikana Borussije Dortmund.

21.7.2016.
13:00
AFP, JON SUPER
VOYO logo

"Special One", kako mu mediji tepaju, upozorio je čelnike Juventusa da United ima i drugih opcija osim Paula Pogbe. Mourinho je to kazao kako bi stvorio dodatni pritisak na Talijane koji odugovlače s pregovorima iako su Englezi povećali ponudu s 92 milijuna funti na 100. I dok Englezi love Pogbu i žele ostvariti najskuplji transfer u povijesti nogometa, Portugalac jasno daje do znanja okupljenim novinarima koje je najviše zanimalo dolazi li Pogba u United:

NEOPREZNI FRIZER: Na Instagramu osvanula fotka koja bi mogla potvrđivati najveći transfer u povijesti

'Mislim da nije korektno govoriti o igračima drugih klubova'

"Ne mogu niti potvrditi, niti demantirati transfer. Ne mogu vam ništa reći", kazao je Mourinho čije riječi prenosi britanski tabloid Daily Mail.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP

"Mislim da nije korektno govoriti o igračima drugih klubova. Moji direktori su napravili sjajan posao ostvarivši 75% mojih želja, a želje su se vrtile oko profila četvorice igrača. Dao sam im nekoliko opcija. Moramo riješiti i onih 25% do 31. kolovoza", dodao je Portugalac koji je ovog ljeta preuzeo Manchester United i krenuo u veliku rekonstrukciju kako bi "Crvene vragove" vratio u vrh engleskog i europskog nogometa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

IZ JUVENTUSA SU JASNO DALI DO ZNANJA: ‘Nema nikakvog kontakta s Manchesterom’

"Imamo sjajne uvjete za sjajan prijelazni rok. Zbog toga smo mirni. Imamo tri opcije koje odgovaraju profilu koji nam treba i siguran sam da će mi dovesti takvog igrača. Vjerujem kako će gospodin Woodward i vlasnici pronaći takve igrače i kako ćemo napravit ravnotežu u momčadi".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo