Modrića dočekala sjajna vijest od Mourinha!

Hrvatski nogometaš uvršten je na popis 23 igrača za El Clasico, odnosno uzvratnu utakmicu Superkupa protiv Barcelone, a i sam Real Madrid je na svojoj stranici to nazvao velikim iznenađenjem.

29.8.2012.
9:14
VOYO logo

Luka Modrić uvršten je na popis igrača za uzvratnu utakmicu španjolskoga Superkupa protiv Barcelone, koja se u srijedu navečer igra na Santiago Bernabeu s početkom u 22.30 sati.

Riječ je o primarnom popisu od 23 imena koja je objavio portugalski trenerJose Mourinho, a taj će popis uoči utakmice skratiti na brojku od 18. No, i sama činjenica da se hrvatski veznjak našao na popisu, iako je bilo logičnije da ga izostavi jer je tek u ponedjeljak došao u klub, a zadnjih mjesec i nešto dana je samostalno trenirao, hrvatskom nogometašu daje nadu da bi za Kraljevski klub mogao debitirati u najvećoj svjetskoj klupskoj utakmici - El Clasicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čak i na samoj stranici madridskoga Reala kažu da je Modrić velika vijest na tom popisu, a Marca ističe da je to veliko iznenađenje. Za susret s Barcelonom, u koji Real ulazi nakon poraza 3:2 s Camp Noua, konkuriraju vratari Casillas, Adan i Jesus, braniči Sergio Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Albiol, Arbeloa i Varane, veznjaci Özil, Modrić, Kaka, Xabi Alonso, Granero, Khedira, Lass, Callejon i Di Maria te napadači Cristiano Ronaldo, Benzema, Higuain i Morata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na drugoj strani se na popisu Tita Vilanove našao Carles Puyol. Činilo se da je pred kapetanom katalonskog sastava poduža pauza nakon loma jagodične kosti u susretu 2. kola Primere protiv Osasune (2:1), međutim Puyol je, uz pomoć maske, spreman pomoći svojim suigračima da osvoje prvi naslov u sezoni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo