Jose Mourinho povukao najpošteniji potez cijele sezone

Ono što se velikim dijelom sezone znalo u subotu navečer je dobilo i potvrdu.

12.5.2013.
11:30
VOYO logo

Trener Reala Jose Mourinho iskoristio je trenutak, te je čestitao katalonskoj momčadi na naslovu.

"Želim čestitati Barceloni, njihovom treneru, igračima i navijačima. Prošle smo godine najbolji bili mi i pričali smo o velikom uspjehu kojeg smo ostvarili. Sada je došao red na njih i trebamo priiznati da su bili najbolji", čestitao je Mourinho najvećim neprijateljima u Španjolskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Opet je Portugalac morao odgovarati na "škakljiva" pitanja, a ovom je prilikom to bio odnos s Pepeom, odnosno, njegovo izostavljanje, kao i najava Mourinha da ga više neće koristiti do kraja sezone.

"Ma, koga to zanima, to uopće nije važno. Dobili smo novog prvaka, a vi me pitate o jednom nogometašu. Ja sam trener, a ne čovjek koji ispunjava nečije želje. Isto tako, nekada ću podijeliti svoje razloge, a nekada neću", rekao je Mourinho.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na mukama će biti portugalski trener u Realu Jose Mourinho uoči finalne utakmice Kupa kralja protiv madridskog Atletica, koja je na rasporedu u petak (21.30 sati)...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, na subotnjem prvenstvenom ogledu kod Espanyola (1-1) se ozlijedio Raphaël Varane i neće biti spreman za taj ogled, a podsjećamo kako je nedavno Mourinho izjavio kako do kraja sezone sigurno neće koristiti usluge Pepea, jer mu se ovaj zamjerio svojim izjavama. S obzirom na Mourinhovu principijelnost, gotovo je sigurno da čak i u sadašnjim okolnostima neće posegnuti za Pepeom.

Varane je ozlijedio menisk koljena, te je ogled protiv Espanyola za njega završen u 19. minuti. Također, mladi 20-godišnji Francuz zbog toga neće igrati do kraja sezone, a napomenimo kako Mourinho trenutačno ima problema i s još nekim igračima u obrambenom redu, naglasak je pritom najviše na Sergiju Ramosu koji se i dalje oporavlja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Moguće je da će u finalu Mourinho tako morati riskirati s postavljanjem stare i trome obrane koju bi činili Ricardo Carvalho, Albiol, Arbeloa...

ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo