Još veća sramota: Hrvatski huligani napravili kaos nakon utakmice!

Hrvatski navijači koji su uzrokovali desetominutni prekid na utakmici Italije i Hrvatske te su izbačeni s tribine stadiona San Siro u Milanu, nastavili su raditi nerede i po završetku utakmice.

17.11.2014.
9:25
VOYO logo

Po završetku utakmice Italija - Hrvatska na milanskom San Siru, koja je u 75. minuti bila prekinuta jer su hrvatski navijači bacali baklje i dimne bombe na teren, talijanska policija privela je 16 osoba zbog nasilničkog ponašanja, objavila je ANSA.

Navijači su se nakon utakmice sukobili s talijanskom policijom koja je izgrednike identificirala i pokušali ih zaustaviti. Oni su na to odgovorili gađajući policajce raznim predmetima i dimnim bombama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sukob nije dugo trajao, a epilog svega je privođenje 16 osoba zbog remećenja javnog reda i mira te nasilničkog ponašanja. Šesnaest hrvatskih navijača je privedeno i bit će izvedeno pred sud u Milanu u ponedjeljak u 11 sati, doznaje Hina u hrvatskom konzulatu u Milanu.

"Dobili smo popis na kojemu je 16 osoba koje će biti izvedene pred sud u 11 sati", rekla je djelatnica konzulata i dodala:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imamo dosta hrvatskih navijača koji su došli rent-a-carom, sa službenim automobilima, sve je porazbijano, deseci automobila su porazbijani. Puno ljudi je i opljačkano".

//www.dailymotion.com/embed/video/x2ad9gq

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/jZ42DPk8ueU

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo