JOŠ SE JEDAN VELIKAN UKLJUČIO U BORBU ZA MANDŽUKIĆA: / Procurili detalji transfera koji će ga vratiti u europski nogomet

Image
Foto: Profimedia

Mandžo je, inače, dugo bio želja Bešiktaša, no, dok je igrao za Juventus, nisu si ga mogli priuštiti

30.3.2020.
13:07
Profimedia
VOYO logo

Mario Mandžukić več je neko vrijeme meta raznih glasina koje se odnose na njegov transfer kojim bi se vratio u europski nogomet.

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac navodno je nezadovoljan u svom novom klubu Al-Duhailu te je spreman za povratak u Europu, i to ne u bilo koji klub, već u redove turskog velikana Bešiktaša gdje bi zaigrao zajedno s Domagojem Vidom. Turski mediji izvjestili su da je Mandžukić već kontaktirao Vidu kako bi dobio informacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mandžo je, inače, dugo bio želja Bešiktaša, no, dok je igrao za Juventus, nisu si ga mogli priuštiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fener ušao u kombinaciju

Procurio je u javnost preko turskih medija kako bi taj posao izgledao. Naime, Bešiktaš bi ponudio Mandžukiću ugovor 1+1, što znači da bi jednu sezonu odigrao sigurno, dok mu druga godina ugovora nije garantirana, već će klub odlučiti hoće li mu je produžiti. Godišnje bi trebao zarađivati dva i pol milijuna eura.

No Bešiktaš bi trebao požuriti s tim poslom jer nisu oni jedini koji su za Mandžukića zaiteresirani. Turski mediji prenose kako se u utrku uključio i drugi posrnuli velikan - Fenerbahče.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uoči prekida sezone zbog pandemije koronavirusa nijedan od ovih velikana nije baš bio u zavidnoj poziciji, daleko od vodećih Trabzonspora i Bašakšehira.

Image
[FOTO] 'ODVELA SI NAŠU DJECU U ZARIŠTE KORONE, PA KAKVA SI TI TO MAJKA?' /

Bivši suprug žestoko napao fatalnu Wandu

Image
[FOTO] 'ODVELA SI NAŠU DJECU U ZARIŠTE KORONE, PA KAKVA SI TI TO MAJKA?' /

Bivši suprug žestoko napao fatalnu Wandu

Ciao, Juve

Mandžukić je nakon četiri sezone u Juventusu dolaskom novog trenera Maurizija Sarrija stavljen u “frižider”. Nije dobio minute kod novig trenera pa je odlučio preći u katarski Al-Duhail ove zime.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U katarskom klubu upisao je ukupno pet nastupa prije nego su sva natjecanja obustavljena zbog pojave koronavirusa, a u službenim utakmicama zabio je jedan pogodak.

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo