José Mourinho optužio suce, ali i svog igrača!

Rijetko je José Mourinho za neuspjehe svojih momčadi optuživao svoje igrače, ali nakon poraza Reala od Levantea u 3.

19.9.2011.
11:23
VOYO logo

Arouna Kone postigao je jedini pogodak u 68. minuti utakmice, koji je bio dovoljan za osvajanje tri povijesna boda Levantea.

Mourinho se žalio da je sudac previdio čisti jedanaesterac za Real u 62. minuti, kad je Vincente Iborra igrao rukom u svom kaznenom prostoru. To bi ujedno bio i njegov drugi žuti karton, čime bi se brojčane snage na terenu poravnale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije dosuđen čisti jedanaesterac koji bi ujedno značio i isključenje za igrača Levantea, stoga, da, to je uvelike utjecalo na utakmicu", bjesnio je Mourinho.

"Krivnja je na jednom mom igraču koji je dopustio da ga namame u zamku. Velikim je dijelom on odgovoran za ovaj poraz, ne bojim se to reći, ali kriv je također i sudac, kao i ja i igrači", rekao je najskuplji trener svijeta nakon utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mourinho je također otkrio kako je sa svojim igračima analizirao videosnimke situacija koje dovode do crvenih kartona.

"Da smo zabili iz nedosuđenog jedanaesteraca i da je Levanteu isključen Iborra, povijest ove utakmice bila bi drugačije zapisana. Nisam mislio da će se ovo zaista i dogoditi, pripremiš se i na kraju reakcija igrača opet nije onakva kakva bi trebala biti. Oni moraju biti dovoljno inteligentni da izbjegavaju situacije i pametno reagiraju bez obzira na suca. Zato moram čestitati Levanteu jer su bili lukavi, jer su nas znali isprovocirati, simulirati, nisu vraćali loptu u igru, odugovlačili su, a i to je također dio nogometa", zaključio je Portugalac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Premda je glavnim krivcem za poraz Reala proglašen Khedira, Sergio Ramos misli drugačije.

Branič madridskog Reala smatra kako krivnja za iznenađujući ligaški poraz na gostovanju kod Levantea od 1:0 ne može biti isključivo na jednom igraču.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je bila vrlo teška utakmica i velika je šteta što nismo uzeli bodove. Igrajući s čovjekom manje uvijek ostavljate protivniku prostor za stvaranje šansi, ali to nije nikakav izgovor, svi smo jednako krivi za poraz, a ne samo Khedira koji je isključen. Na ovakvim gostovanjima se osvaja ili gubi prvenstvo i čeka nas još puno ovakvih utakmica u kojima protivnici svim silama žele uzeti najboljima bodove", izjavio je Ramos nakon utakmice.

Vezani članci:

arti-201109170381006 arti-201109150154006 arti-201109150086006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo