EUFORIJA DRMA DALMACIJU / Još malo pa nestalo: Hajduk samo članovima napunio više od pola stadiona za utakmicu s Vitorijom

Image
Foto: PIXSELL

Utakmica protiv Vitorije na rasporedu je 4. kolovoza u 21 sat, a uzvrat se igra 10.kolovoza u 18 sati

31.7.2022.
16:07
PIXSELL
VOYO logo

Hajduk je u subotu navečer stigao do druge pobjede u ovosezonskom HNL-u. Splićani su na gostovanju kod Varaždina bili bolji s 0:2 iako je domaćin imao mnogo više od igre, nije imao strijelca poput Marka Livaje koji je ubio utakmicu s dva pogotka.

Hajdukovci su već jednim okom gledali prema četvrtku kada na Poljud stiže portugalska Vitoria Guimaraes u sklopu 3. pretkola Konferencijske lige. S obzirom na to da je Hajduku dvoboj protiv Rijeke u 2. kolo HNL-a odgođen, a da su preostale dvije utakmice igrali na gostovanju – Splićani i Dalmatinci su se očigledno poželjeli jako svojih miljenika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O tome dovoljno govori i činjenica da je već u nedjelju u jutro bilo prodano više od 21 tisuću karata uz napomenu da do srijede u ponoć ulaznice mogu kupiti samo aktivni članovi kluba. Drugim riječima, već sad je jasno da će Poljud goriti te da bi u četvrtak trebao biti ispunjen do posljednjeg mjesta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napomenimo da je Hajduk srušio i rekord u broju prodanih sezonskih pretplata, a broj članova je prešao 78 tisuća.

Utakmica protiv Vitorije na rasporedu je 4. kolovoza u 21 sat, a uzvrat se igra 10.kolovoza u 18 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo