JOŠ JEDNA KONTROVERZNA ODLUKA HNS-A: / Prije važne utakmice s Islandom Vatreni putuju na drugi kraj svijeta

Image
Foto: AFP, CHARLY TRIBALLEAU

Hrvatski nogometni savez postigao je dogovor oko odigravanja prijateljske utakmice između reprezentacija Hrvatske i Meksika u svibnju ove godine, priopćio je HNS na službenoj stranici.

28.2.2017.
18:21
AFP, CHARLY TRIBALLEAU
VOYO logo

"Hrvatsku reprezentaciju i brojne Hrvate u Sjevernoj Americi čeka istinski nogometni spektakl - 27. svibnja Hrvatska će odigrati prijateljsku utakmicu protiv Meksika u Los Angelesu na legendarnom stadionu Memorial Coliseum. Susret će biti odigran u 16:30 sati po lokalnom vremenu. Hrvatskoj će to biti povijesna, prva utakmica na sjevernoameričkom kontinentu, nakon što je nastupala u Europi, Aziji, Africi, Australiji i Južnoj Americi", stoji u priopćenju.

Napominju i to da je Hrvatska protiv Meksika, koji je trenutno stepenicu ispod Vatrenih na 17. poziciji Fifine rang liste, igrala četiri puta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nakon dvije pobjede Hrvatske u prijateljskim susretima tijekom devedesetih, Meksiko je upisao dvije pobjede na svjetskim prvenstvima - 2002. godine u Japanu (1:0) i 2014. godine u Brazilu (3:1)".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Postavlja se pitanje i koga će Ante Čačić voditi na daleki put. Na Kina kupu nitko od prvotimaca nije išao, a s obzirom na dugu sezonu koja je pred zvijdama poput Luke Modrića, Matea Kovačića, Ivana Rakitića ili Marija Mandžukića ne bi bilo iznenađejne da oni propuste ovaj spektakl.

Također, Hrvatsku i Meksiko nakon međusobnog susreta očekuju utakmice u kvalifikacijama za FIFA Svjetsko prvenstvo 2018. Vatreni 11. lipnja igraju protiv Islanda, a Meksikance čekaju ogledi protiv Hondurasa i SAD-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo