JOŠ JEDAN DINAMOV PROTIVNIK PRED RASKOLOM: / Hoće li se ponoviti Fenerbahče?

Image
Foto: AFP

Modri bi se mogli ponovno usrećiti tuđim neuspjehom

2.10.2018.
13:16
AFP
VOYO logo

Dinamo je u prvom kolu Europske lige na Maksimiru s visokih 4:1 pobijedio Fenerbahče. Turski velikan stigao je u Zagreb u možda najgorem trenutku za klub u zadnjih nekoliko godina, a momčad Nenada Bjelice iskoristila je situaciju i upisala visoku pobjedu.

Sličan scenarij odvija se i uoči druge Dinamove utakmice, ali u pitanju je drugi protivnik - belgijski Anderlecht. Nakon serije loših rezultata na udar je došao trener Hein Vanhaezebrouck. Naime, najvjerniji navijači su mu zamjerili poteze na zadnjoj utakmici u kojoj je s igračem više odigrao samo 0:0 protiv St. Truidena, a on im nije ostao dužan i odgovorio je na njihove kritike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Raskol u Anderlechtu

Nakon svega, navijači traže ispriku od trenera, a najavljuju i prosvjede za nedjeljnu utakmicu protiv Waregema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pet godina nismo gledali dobar nogomet, dosta nam je. Prešao je granicu. Nije nikad imao problema s navijačima, ne razumijem takve izjave. Vidio sam lica navijača nakon utakmice, nitko se nije smijao. Ako se ne ispriča, sam je sebi potpisao 'smrtnu presudu'", poručili su iz Anderlechtova kluba navijača.

"Nismo pet godina gledali dobar nogomet. Posljednih godina, mnogi vjerni navijači govore da im je dosta. Više ne dolaze na utakmice, ovo se ne može nastaviti", dodali su navijači.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo