JEZIKOVA JUHA LUKE MODRIĆA: / Pogledajte kako je hrvatski nogometaš poludio na suigrača

Image
Foto: Screenshot

Na jednom od najtežih ovosezonskih gostovanja nogometaši Real Madrida su uspjeli iščupati pobjedu. U San Sebastianu su bili bolji od Real Sociedada s 1-0 i ostali u utrci za naslovom.

2.5.2016.
12:51
Screenshot
VOYO logo

Budući da su igrali bez ozlijeđenih Cristiana Ronalda i Karima Benzeme, a samo su pobjedom mogli zadržati izglede za prvo mjesto, nije ni čudno da je bilo puno nervoze među Madriđanima. Čak i nakon što su u 80. minuti poveli pogotkom Garetha Balea.

'Nemoj to raditi'

Koliko je bilo napeto na vrućem baskijskom terenu, svjedoči i scena u kojoj je sudjelovao naš Luka Modrić. Hrvatskog je nogometaša naljutio suigrač Isco koji je ušao u igru u 73. minuti. U jednoj je akciji španjolski reprezentativac bio prilično sebičan, pa je pobrao jezikovu juhu od hrvatskog reprezentativca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hej! Dodaj loptu! Nemoj to raditi", vikao je Modrić na Isca nervozno mašući rukama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Situacija se ipak smirila koju sekundu kasnije, suigrači su izgladili nesporazum i zagrlili se, a Kraljevski klub je došao do važna tri boda. Barcelona i Atletico, međutim, i dalje imaju bod više tako da se Real morati nadati posrtaju oba rivala u posljednja dva kola ako želi do naslova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo