JESU OVI NA FIFI POPILI DOBRE LIJEKOVE? / Livaković im bolji od Olma, a pogledajte što su napravili Modriću

Image
Foto: Profimedia

Za Hrvatsku je od posebnog interesa kako će na FIFA-i biti ocijenjeni igrači Dinama

10.9.2019.
13:43
Profimedia
VOYO logo

Da, da, stigli smo u ono doba godine u mjesec kada počinje Liga prvaka, kada prvenstva postaju ozbiljnija i kada - stižu nova izdanja Pro Evolution Soccera i FIFA-e. Popularni PES izašao je baš danas, 10. rujna, a nešto popularnija FIFA svoje izdanje planira pustiti 27. rujna. Uoči puštanja nove nogometne simulacije u distribuciju, objavljen je "teaser" u obliku kartica s ocjenama nogometaša.

Za Hrvatsku je od posebnog interesa kako će na FIFA-i biti ocijenjeni igrači Dinama, koji su u potpunosti licencirani. Zanimljivo je reći kako Dani Olmo, inače navodno oko 40 milijuna eura vrijedan nogometaš, ima manj ocjenu od vratara hrvatske reprezentacije i zagrebačkih plavih, Dominika Livakovića. Olmu su dodjelili ocjenu 79, a Livakoviću 80.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iza njih su Kevin Theophile-Catherine sa 76, je među zlatnima još samo Arijan Ademi na 75. Top pet završavaju Bruno Petković i Emir Dilaver s ocjenom 74, ali su oni u srebrnom rangu.

Image

Screenshot

Spomenimo i kako je najbolje ocjenjeni igrač ove godine Lionel Messi s ocjenom 94, slijede zatim Ronaldo s 93 i Neymar s 92, a Oblak, Hazard i De Bruyne imaju po 91. Najbolji nogometaš svijeta, Luka Modrić dobio je ocjenu 90, kao i ter Stegen, Salah i Van Dijk, što znači da su mu smanjili ukupan rejting za jedan u odnosu na prošlu godinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo