KAŽU, VRIJEDI GA PRATITI / Jesu li u Hajduku svjesni kakvog igrača imaju? UEFA tvrdi da bi mladi Vatreni mogao eksplodirati ove godine

Image
Foto: Srecko Niketic/PIXSELL

Na popisu su se našla i neka svjetski poznata imena poput Barceloninih igrača Gavija i Nica i Salzburgova Karima Adeyemija

11.1.2022.
17:34
Srecko Niketic/PIXSELL
VOYO logo

Krovna europska nogometna organizacija, UEFA, objavila je na svojim službenim stranicama popis najtalentiranijih mladih nogometaša na svijetu. U članku pod naslovom "Igrači koji bi mogli zablistati u 2022. godini", svoje mjesto je našao i jedan Hrvat, krilni napadač Hajduka i mlade hrvatske nogometne reprezentacije, Stipe Biuk.

"Biuk je skrenuo na sebe pozornost sjajnom cameo ulogom protiv Španjolske na Euru za mlade. Otad je postao standardno lijevo krilo u klubu", piše UEFA tako za Biuka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Milan Sabic/PIXSELL

Na popisu i brojne zvijezde

Spomenimo, kako je mladi Hajdukovac ove sezone skupio 17 nastupa u HNL-u, ali učinak mu i nije baš neki, ima tek gol i dvije asistencije. No, prošle sezone igrao je vrlo dobro i bio ponajbolji igrač uz Marka Livaju, ali još uvijek slovi za jednog od najvećih talenata. Hajduk na njemu planira zaraditi ogroman novac i navodno su već odbili nekoliko unosnih ponuda, ali očito niti jedna nije bila dovoljno dobra.

Uz Biuka na popisu su se našla i neka svjetski poznata imena poput Barceloninih igrača Gavija i Nica, Salzburgova Karima Adeyemija, Raspadorija iz Sassuola, Smitha Rowea iz Arsenala, Kephrena Thurama iz Nice... Cijeli popis pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo