JESTE LI ZNALI DA MODRIĆ IMA VRLO BIZARAN NADIMAK? / Vatreni otkrio kako ga i zašto suigrači u Realu tako nazivaju

Image
Foto: Profimedia

Vatreni je s 34 godine najstariji u svlačionici Real Madrida, a ugovor mu istječe za godinu dana

15.6.2020.
11:20
Profimedia
Play logo

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić rekao je u ponedjeljak u intervjuu novinama "La Gazetta dello Sport" kako će igrati na visokoj razini još dvije godine, a onda pohađati tečaj za trenera.

"Siguran sam da na visokoj razini mogu igrati još dvije godine, nakon toga ćemo vidjeti. Volio bih završiti karijeru u Real Madridu, no to će također ovisiti o klubu. Naravno da ću pohađati tečaj za trenera", izjavio je Modrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
shimmer fallback
shimmer fallback

Bizaran nadimak

Vatreni je s 34 godine najstariji u svlačionici Real Madrida, a ugovor mu istječe za godinu dana, 30.lipnja 2021.

"Osjećam se poput normalne osobe, koja voli skromnost i umjerenost. Uporan sam. Suigrači u Madridu me zovu "vinegar" (ocat) jer loše prihvaćam poraz na treningu", rekao je Modrić i usput otkrio kakav, pomalo, bizaran nadimak nosi.

Poručio je kako će nastaviti igrati za Hrvatsku koju iduće ljeto očekuje Europsko prvenstvo. "Za nas je reprezentacija više od nogometa. Kao igraču, i treneru, bila bi mi čast biti ondje", napomenuo je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
shimmer fallback
shimmer fallback

Zamišljao se u Milanu

Mediji su prošle godine nagađali o njegovom mogućem odlasku u Milan kada je ondje direktor bio Zvonimir Boban, nekadašnji kapetan hrvatske reprezentacije, no Real Madrid i sam Boban govorili su da nema ničega u toj priči.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Boban mi je bio idol kada sam bio dječak, bio sam kupio crveno-crni dres. Zamišljao sam se igračem Milana, no na kraju je moj put bio drugačiji. A kada dođeš u Real Madrid ne razmišljaš o odlasku u druge klubove. Da mi nije dobro išlo u Madridu, dobro bih razmotrio talijansku ligu. No, iskreno, meni je uvijek prioritet bio samo Real Madrid", rekao je Modrić.

BKFC 50
Superstar
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Ja sam Zlatan
Señorita 89
Britain's Got Talent
default_cta
Tri sestre
Play logo