BIO JE IGRAČ UTAKMICE / Jeste li vidjeli što je sve Perišić napravio Tudoru? Asistencija nije jedini majstorski potez koji je izveo, pogledajte još jednu bravuru

Image
Foto: Profimedia

Perišić je imao i sjajne trenutke u defenzivi

2.11.2022.
8:27
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši Tottenhama pobijedili su na Velodrome stadionu Marseille, koji vodi hrvatski trener Igor Tudor, s 2-1 u ogledu 6. kola skupine D Lige prvaka, čime je Tottenham izborio osminu finala ovog natjecanja, dok je Marseille ispao iz Europe.

Marseille je potpuno dominirao tijekom prvog poluvremena. Zbio je suparnika u njegov šesnaesterac i nakon brojnih prilika inicijativa se isplatila u sudačkoj nadoknadi kada je Mbemba glavom zabio za 1-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, u nastavku je Tottenham napokon zaigrao hrabrije i otvorenije, a izjednačio je u 54. minuti. Sjajno je ubacio hrvatski reprezentativac Ivan Perišić, a Lenglet je loptu pospremio u mrežu za 1-1. Nakon toga su obje momčadi propustile nekoliko dobrih prilika, dok je u samoj završnici uslijedio posljednji domaći udar koji nije okrunjen pogotkom za osminu finala.

Asistenciju pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Igrač utakmice

Međutim, Perišić je imao i sjajne trenutke u defenzivi. U 82. minuti Perišić je vrhunski intervenirao pred svojim vratima i zaustavio je šut Alexisa Sancheza iz velike blizine i time je omogućio prolazak skupine Tottenhamu.

Potez pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čak štoviše, Marseille je na kraju izgubio 1-2 golom Hojbjerga u 95. minuti.

Dotad je Marseille, s obzirom na rezultat iz Lisabona, imao treće mjesto i nastavak natjecanja u Europskoj ligi, ali je na kraju ostao bez ičega. Ivan Perišić je odigrao cijelu utakmicu za goste iz Londona i dobio je vrlo visoku ocjenu 8.0 i bio je prema SofaScoreu igrač utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo