JESTE LI VIDJELI ŠTO JE MODRIĆ NAPRAVIO U ZADNJOJ UTAKMICI ZA REAL? / 'Sve se promijenilo kada je ušao'

Image
Foto: Profimedia

Hrvatski reprezentativac Luka Modrić odigrao je drugo poluvrijeme za Real

27.9.2020.
8:14
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši madridskog Reala u susretu su 3. kola španjolskog prvenstva ostvarili svoju prvu ovosezonsku pobjedu svladavši na gostovanju u Sevilli Betis sa 3-2 (1-2).

Real je poveo golom Valverdea (14), Betis je uspio pred kraj prvog poluvremena u kratkom vremenu preko Mandija (35) i Williama Carvalha (37) doći do prednosti, no u nastavku susreta gosti iz Madrida su uz veliku dozu sreće uspjeli preokrenuti autogolom Emersona (48-ag) i pogotkom Sergija Ramosa (82-11m) s bijele točke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski reprezentativac Luka Modrić odigrao je drugo poluvrijeme za Real koji sada ima četiri boda iz dva susreta, dok je Betis ostao na šest bodova.

Image
Image

Luka Modric of Real Madrid during the La Liga match between Real Sociedad and Real Madrid played at Reale Arena Stadium on September 20, 2020 in San Sebastian, Spain.,Image: 559020561, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights Except Japan, Spain, France and The Netherlands ***, Model Release: no

Modrić oduševio

Spomenimo kako je Modrić samo nastavio prošlosezonsku formu i odigrao je fantastično poluvrijeme za Real, a to je prepoznala i ugledna španjolska Marca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hrvat je odmah po ulasku ubrzao i poboljšao Realovu igru. Kada uzme loptu i krene u trk, nemoguće je oduzeti mu je. Povezivao je linije svoje momčadi i očitao lekciju dijeljenja lopti", pojasnili su i dali Modriću jednu od najviših ocjena.

Modrićevo izdanje pohvalio je i katalonski Sport. "Njegov ulazak promijenio je brzinu Realove igre. Zidaneova momčad počela je igrati puno bolje nakon ulaska Hrvata. Vrlo je uspješno predvodio svoju momčad", stoji u opisu Sporta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


[PROMO] Najbolje koeficijente i 100% bonusa na uplate do 1000 kuna potražite u kladionici Germania.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo