JESTE LI SVJESNI ŠTO JE PALACE NAPRAVIO BILIĆU? / 'Nema opravdanja. Raspali smo se. Kod odlučujućeg trenutka sudac nam nije pomogao'

Image
Foto: Profimedia

Ovo je bila najveća pobjeda Pačacea u gostima u njihoovj povijeti

6.12.2020.
16:18
Profimedia
VOYO logo

West Bromwich Albion bivšega hrvatskog izbornika Slavena Bilića doživio je težak domaći poraz u 11. kolu Engleske lige od Crystal Palacea (1-5). Bilićeva momčad je doživjela katastrofu od ekipe koju vodi bivši engleski izbornik Roya Hodgsona, a WBA su poraza koštali autogol i crveni karton još u prvom dijelu.

Već u 8. minuti branič domaćih Furlong je pogodio vlastitu mrežu, a u 30. minuti poravnao je Gallagher. Ključni trenutak zbio se u 34. minuti kada je crveni karton dobio Pereira zbog udaranja Van Aanholta i to nakon VAR provjere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S igračem manje Bilićev WBA se raspao, a u nastavku su gostima uvjerljivu pobjedu donijeli Zaha (55, 69) i Benteke (60, 83).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je velika frustracija za nas. Igrali smo dobro do tih 1:1. Ovo je težak poraz, ne možemo se ničime opravdati", kazao je Bilić za Sky i nastavio.

"Primili smo jeftin prvi pogodak, ali čim smo se vratili dogodio nam se crveni karton. To je bio odlučujući trenutak. Po meni, nije to bio udarac Pereire, ali sudac je dao VAR-u za pravo.", dodao je i rekao kako su i oni oštećeni u drugom dijelu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Trebali smo dobiti jedanaesterac nad Gallagherom prije nego što smo primili drugi gol. Nisam sretan kako smo reagirali nakon toga, raspali smo se", poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo