JESTE LI PRIMJETILI ŠTO REBIĆ RADI U TRENUTKU KAD NJEGOVI SUIGRAČI ZABIJU GOL? / Ovo najbolje pokazuje kakva je Ante osoba

Image
Foto: Profimedia

Naime, Rebić je u posljednjim utakmicama uhvaćen u trenucima nakon što je on sam zabijao golove i nakon što su njegovi suigrači zabijali

18.5.2021.
13:54
Profimedia
VOYO logo

Nekako je drugi dio sezone već tradicionalno razdoblje u kojem Ante Rebić postaje prava nogometna zvijer. Pred kraj prošle sezone igrao je na razini najboljih svjetskih napadača, a nastavio je tako i ove.

Prije tjedan dana upisao je spektakularan hat-trick kojim je na sebe skrenuo veliku pozornost nogometne javnosti. Najavio je ujedno i da će za Europsko prvenstvo biti u dobroj formi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No na Twitteru je izašao jedan vrlo zanimljiv video. Naime, Rebić je u posljednjim utakmicama uhvaćen u trenucima nakon što je on sam zabijao golove i nakon što su njegovi suigrači zabijali.

Jedan je korisnik primijetio da Hrvat više slavi golove svojih suigrača nego vlastite golove, što samo pokazuje o kakvom se igraču i čovjeku radi. Video Rebićevih proslava pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo