JELIČIĆ SE SPRDA S ČAČIĆEM: / 'Ja vjerujem. Mene je izbornik umirio. On ima sve pripremljeno'

Image
Foto: Screenshot/HRT

Bivši nogometaš Hajduka i Dinama Joško Jeličić s puno je sarkazma najavio predstojeće odlučujuće utakmice hrvatske reprezentacije u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo.

2.10.2017.
21:24
Screenshot/HRT
VOYO logo

Hrvatska u petak igra protiv Finske na Rujevici, a tri dana kasnije ide u goste Ukrajini. Bit će to posljednje utakmice naše reprezentacije u kvalifikacijskoj skupini I u kojoj su Vatreni na čelu sa 16 bodova. Jednako toliko je skupio i Island, dok dva manje imaju Turska i Ukrajina. Sve su četiri reprezentacije i dalje u lovu na prvo mjesto koje izravno vodi u Rusiju i drugo koje donosi dodatne kvalifikacije.

Image
ČAČIĆ JE U PROBLEMIMA: /

Pred odlučujuće utakmice za odlazak na SP nameće se pitanje - tko će uopće moći igrati!?

Image
ČAČIĆ JE U PROBLEMIMA: /

Pred odlučujuće utakmice za odlazak na SP nameće se pitanje - tko će uopće moći igrati!?

Čačić bez zrnca samokritike

Hrvatska u posljednjim utakmicama nije briljirala. Najprije je poražena u Reykjaviku od Islanda (0-1), potom je jedva na Maksimiru pobijedila Kosovo (1-0), da bi na kraju u Eskişehiru izgubila od Turske (0-1). Unatoč slabim igrama i rezultatima, kod izbornika Ante Čačića nema ni zrnca samokritike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imali smo dva rezultatska peha, a utakmica protiv Turske je došla nakon onih problema s vremenom protiv Kosova. I nakon toga Hrvatska je držala igru u Turskoj, ali nesretno primila gol. Hrvatska ima kvalitetne igrače i momčad te poziciju koja joj daje za pravo da se ne treba plašiti nikoga. Zbog čega ste tako pesimistični? Hrvatska protiv nikoga u skupini nije bila podređena. Mi smo u Turskoj po svim rezonima trebali dobiti svoju utakmicu. Ni na Islandu nismo zaslužili izgubiti, iako nismo bili dobri. Optimizam je taj koji daje snagu", rekao je Čačić na konferenciji za novinare.

Slušajući te riječi u HRT-ovoj emisiji Stadion, Joško Jeličić nije mogao suspregnuti sarkazam.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nemam što dodati na ovo. Ja vjerujem. Mene je izbornik umirio, on ima sve pripremljeno", ispalio je Jeličić koji je i ranije bez dlake na jeziku kritizirao Čačićev rad.

Prijete žuti kartoni

Nakon toga je ipak ozbiljnije upozorio na jedan problem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imamo puno izostanaka u zadnjoj liniji i čak šestoricu igrača sa žutim kartonima, od toga trojica iz zadnje linije. Moramo biti jako oprezni i dobro planirati utakmicu i u tom smislu. S obzirom na širinu kadra koju stalno potenciramo i bez obzira na izoistanke, mislim da bi se igrači protiv Finske trebali nametnuti i dati nam neki zalog za optimizam osim priče", zaključio je Jeličić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo