JELIČIĆ RAZVALIO HAJDUK: / 'Dosta je stranaca koji pokupe otpremnine i čekaju novog papka kojem će uzeti pare'

Image
Foto: Screenshot/HTV

Još jednom je bez dlake na jeziku Joško Jeličić komentirao stanje u Hajduku koji je u ponedjeljak smijenio trenera Joana Carrilla.

6.11.2017.
20:44
Screenshot/HTV
VOYO logo

Španjolski stručnjak je smijenjen nakon poraza od Rudeša (2-3) u 15. kolu hrvatskog prvenstva. Hajduk za vodećim Dinamom zaostaje već 12 bodova i to je kap koja je prelila čašu strpljenja navijača. Predsjednik Ivan Kos je uručio otkaz Carrillu, ali sam je odbio odstupiti, a odbio je i ponuđenu ostavku sportskog direktora, Portugalca Marija Branca.

Image
STIGLA POTVRDA S POLJUDA: /

Carrillo dobio otkaz, Branco ostaje sportski direktor, momčad će voditi Lalić

Image
STIGLA POTVRDA S POLJUDA: /

Carrillo dobio otkaz, Branco ostaje sportski direktor, momčad će voditi Lalić

'Kos nema ni znanja ni isukstva'

"Mišljenja sam da se ništa posebno nije dogodilo, ovo je posljedica promašene stručne politike što su napokon spoznali i oni najzagriženiji navijači", rekao je Jeličić u uvodu svoga izlaganja u emisiji Stadion na HTV-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nerealno se stvarao balon ambicija, od Kosa koji je pričao o stvaranju velikog Hajduka, pa Branca koji je najavljivao borbu za naslov, do pojedinih novinara koji su pisali da je Carrillo najbolji trener Hajduka nakon Ivića. Sve se to prelomilo na leđima igrača, iako je apsolutno najodgovorniji Nadzorni odboru zbog načina odabira predsjednika koji nema ni znanja ni iskustva ni identitet da bi vodio Hajduk. Ne znam koja su njegova stručna znanja da smijeni Burića i dovede dva strana trenera i sportskog direktora koji ne poznaje ni ligu ni igrače i koji je nakrcao svlačionicu strancima od kojih su većina promašaji", dodao je nekadašnji nogometaš Hajduka i Dinama.

Grupa TNT u Hajduku

Osvrnuo se na kraju i na smijenjenog trenera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Carrillo će ostati upamćen po izjavama u kojima je prodavao pamet cijelog svijeta, a vrh je izjava u stilu 'Broja Jedan' da Rudeš nije pobijedio, nego je Hajduk izgubio. Uz 'Jeremiju' Almeidu u svlačionici, imamo u Hajduku cijelu skupinu TNT. Nadam se da čelnici kluba neće birati trenera putem javnog natječaja i da će prestati sa stranim polurješenjima koja dođu, uzmu otpremnine i čekaju sljedećeg papka, pardon poslodavca, kojem će uzeti pare", zaključio je Jeličić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo