BEZ DLAKE NA JEZIKU

JELIČIĆA ODUŠEVIO MLADI STRUČNJAK: ‘On je čovjek za naše najveće klubove, a oni se skrivaju iza potrošenih trenera’

Kao i obično, bivši nogometaš Hajduka i Dinama Joško Jeličić bio je bez dlake na jeziku u ulozi stručnog komentatora u HTV-ovoj emisiji Stadion.

Jeličić se osvrnuo na vrlo loše igre Hajduka ovog proljeća. U pet utakmica nastavka prvenstva Splićani su ostvarili samo jednu pobjedu, a njihove izvedbe na travnjaku ne daju navijačima nikakav razlog za optimizam. Na Hajdukovu klupu u prosincu je došao španjolski trener Joan Carrillo, ali zasad baš ničime nije oduševio.

UTAKMICU U KRANJČEVIĆEVOJ OBILJEŽIO GLUPI START HAJDUKOVCA! S tribina se orilo protiv HNS-a

‘Carrillo je pokazao jako malo’

“Naravno da treba vremena i strpljenja, Kopić i Kek su primjeri koliko je bitan kontinuitet. Ali u ovom trenutku nema nijednog segmenta u Hajdukovoj igri za koji se mogu primiti. Slušam Carrillove priče, ali sve što smo dosad vidjeli je jako malo. Hajduk se nije nametnuo u posjedu ni u jednoj utakmici, čak ni protiv Istre. Još je i Savvas kapetan, nije mi to jasno”, rekao je Jeličić koji je istaknuo i jedan svijetli primjer – trenera Slaven Belupa Željka Kopića (39).

“On je trener za naše najveće klubove, a zašto nema sportskih direktora koji će izabrati takve nego se skrivaju iza potrošenih trenera i stranaca koji nisu dostojne kvalitete, doista ne znam”, zaključio je Jeličić.

Povratak na Net.hr