'JEDANAESTERAC JE BIO KLJUČNI TRENUTAK': / Njemački izbornik prokomentirao Schweinsteigerovu ruku

Image
Foto: AFP, MEHDI FEDOUACH

Naslovu svjetskih prvaka njemačka nogometna reprezentacija neće pridružiti i europski.

8.7.2016.
0:09
AFP, MEHDI FEDOUACH
VOYO logo

"Mnogo toga u ovoj utakmici nije se razvilo na način na koji smo se nadali. Čestitke francuskoj reprezentaciji, uvjeren sam da će do naslova u utakmici protiv Portugala. Mnogo smo toga pokazali u ovoj utakmici, bili razigrani, pokušali odigrati napadački no u konačni i bili nesretni. Bili smo bolja momčad. Puno smo uložili i imali smo dobar govor tijela. Bili smo moćni. Nesretno smo primili pogodak. Bila je to loša sreća", prokomentirao je njemački izbornik Joachim Löw utakmicu i potom detektirao ključni trenutak:

"Jedanaesterac pred sam kraj prvog poluvremena, to je bio trenutak u kojem se utakmica prelomila. Imali smo prilika i nakon toga, ali nismo ih iskoristili. Definitivno nam je nedostajala toliko potrebna sreća, a imali smo i problema s ozljedama igrača koje nije lako nadomjestiti. Još je teže postalo kada je Boateng morao napustiti igru, ali je moja momčad dala sve od sebe i pokazala veliku hrabrost. I zato nema razloga za žaljenje. (Kad smo ispadali) 2012. ili 2010. godine, protivničke momčadi su bile bolje od nas, ali danas to nije bio slučaj."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Ovaj trenutak prelomio je utakmicu, siguran je njemački izbornik.

Upitan da prokomentira suđenje, konkretnije ruku Bastiana Schweinsteigera nakon koje je dosuđena najstroža kazna, Löw je rekao:

"Ne volim pričati o sucima, njihove odluke se moraju prihvatiti i besmisleno je o njima raspravljati. Dogodilo se u djeliću sekunde i teško je reći je li odluka ispravna. Ne možemo uvijek kontrolirati pokrete, ne krivim nikoga."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo