'Je**š Messija i Ronalda, mi trebamo samo Eduarda'

5.4.2011.
14:59
VOYO logo

Navijači Šahtara nakon dolaska u četvrtfinale Lige prvaka, u kojem ih očekuju susreti s Barcelonom, vjeruju u čudo i smatraju kako njihovi ljubimci mogu svladati i najbolju svjetsku momčad.

Jedan od razloga zove se Eduardo da Silva koji je ove sezone zabio deset golova u 24 utakmice. U njih 13 je ušao s klupe te je šest puta zatresao mrežu, a navijači vjeruju da i Barceloni može zagorčati život.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"On je jako pametan igrač. Zabio je skoro svakom velikom rivalu, i to skoro svaki put nakon jednog dodira lopte. Kod njega nema puno razmišljanja - on udari loptu i zabije", izjavio je Jurij Veretenko, navijač Šahtara koji s ostalom 'vojskom' ukrajinskog kluba na Donbass Areni pjeva Je** se Messi, je*** Ronalda, mi trebamo samo Eduarda.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=vTHZxQ9nFReyINvT

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Darijo Srna i suigrači su u Barcelonu stigli tri dana prije utakmice na Camp Nou, a kapetan Šahtara je veliki optimist.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mi smo svoj cilj već ostvarili prolaskom među osam najboljih europskih momčadi, to je velika stvar. Sada imamo zadatak preskočiti najbolju svjetsku momčad. Osobno smatram da je Barça najbolja ekipa u povijesti nogometa i zato ne osjećam pritisak, nemamo što izgubiti. Igranje četvrtine finala Lige prvaka na Camp Nou je san svakog nogometaša. Bit će teško, no obećajem navijačima da ćemo dati sve od sebe i boriti se do samoga kraja. Nadam se da ćemo u Barceloni izboriti dobar rezultat, a na našoj Donbass Areni nas je jako teško pobijediti. Navijači vjeruju da ćemo proći, a vjerujemo i mi", izjavio je Srna koji će na Camp Nou imati i svoje navijače:

"Da, doći će mi neki prijatelji. I u Španjolskoj ćemo osjetiti potporu cijele Ukrajine, bit će to veliki dan za cijelu zemlju", izjavio je Srna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Barcelona i Šahtar su se posljednji put susreli 28. kolovoza 2009. godine u UEFA-inom Superkupu kada je katalonski velikan slavio s 1:0 pogotkom Pedra Rodrígueza u 115. minuti utakmice, a tada je Srna imao bliski susret s živčanim Lionelom Messijem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ukupno su odigrali sedam utakmica. Barcelona je slavila četiri puta, Šahtar dva, a dva su susreta završila bez pobjednika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

arti-201103090847006

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo