JE LI SOUDANI ODIGRAO SVOJU POSLJEDNJU UTAKMICU ZA DINAMO? / Jedna njegova izjava mogla bi dati odgovor na to pitanje

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

'Pet godina sam u Dinamu, stvarno sam ovdje dao sve od sebe. Uživao sam u Zagrebu, upoznao sjajne ljude'

12.6.2018.
7:50
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Ako ćemo vjerovati izjavi najboljeg igrača Dinama El Arbi Hilal Soudanija na HUNS-ovoj svečanosti Trofej nogometaš u nedjelju navečer, odnosno ono što se krije iza nje i kako ona na prvu zvuči, onda sjajni i požrtvovni Alžirac broji posljednje dane u Maksimiru. Najbolji igrač Dinama, pa službeno i cijele lige, u razgovoru je za Goal.com istaknuo kako ima nekih opcija, ponuda za nastavak karijere:

SOUDANI ZBOG ENGLESKOG DRUGOLIGAŠA ODBIO BOGATSTVO: Dinamo je već prihvatio ponudu, ali napadač ima drugačije planove

"Odlazim li iz Dinama? Iskreno, još ništa ne znam, vidjet ćemo. Imam nekih opcija, ali ništa još nije gotovo, još sam igrač Dinama. Pet godina sam u Dinamu, stvarno sam ovdje dao sve od sebe. Uživao sam u Zagrebu, upoznao sjajne ljude, zahvaljujem svima što su me tako lijepo primili. Ništa još nije gotovo, i dalje sam igrač Dinama, ali sve će biti puno jasnije za par dana. Ima nešto u Engleskoj, nešto se priča i o arapskim zemljama, puno se toga piše i priča - vidjet ćemo. Stvarno, za sada još ne znam ništa, sve u svoje vrijeme", kazao je u razgovoru za Goal.com El Arbi Hilal Soudani koji je istaknuo kako će kasniti na pripreme koje su zakazane 18. lipnja:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

10.06.2018., Hotel Westin, Zagreb - Svecana dodjela nagrada trofej Nogometas u organizaciji Hrvatske udruge Nogometni sindikat. El Arabi Hilal Soudani. Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

"Haha ne, malo ću kasniti. Nisam uopće imao slobodnih dana, poslije klupske sezone sam se pridružio reprezentaciji. Sada mi stvarno treba malo odmora, mislim da sam ga zaslužio. Sada nam je za par dana Bajram , trebam se odmoriti, to mi je jako bitno, a onda se spremiti za novu sezonu", dao je do znanja Soudani.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo