JE LI OVO ZNAK DA SE LOVRENU CRNO PIŠE? ŠPANJOLCI SU UVJERENI: / U Liverpool dolazi nizozemska senzacija, a Hrvat seli na klupu

Image
Foto: AFP

Liverpool ne štedi

13.5.2019.
16:36
AFP
VOYO logo

Momčad nizozemskog Ajaxa ove je sezone privukla na sebe jako puno pažnje. I to poprilično zasluženo, taj mladi tim stigao je do polufinala Lige prvaka, odakle je ispao golom u zadnjoj sekundi.

Također, Ajax je pun mladih i supertalentiranih igrača, a oni koji privlače najviše pažnje su veznjak Frenkie de Jong i branič Matthijs de Ligt. De Jonga je već kupila Barcelona i on će na ljeto preseliti u Kataloniju, dok setransfer De Ligta u neki veliki europski klub tek očekuje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stoperu De Ligtu se predvđa velika karijera, mediji ga uspoređuju s legendarnim Španjolcem Sergiom Ramosom, a među klubovima koji su zainteresirani za njega spominju se engleski Manchester United i City, Arsenal, Liverpool i Tottenham, španjolski velikani Real Madrid i Barcelona te najbogatiji svjetski klub, francuski Paris Saint Germain.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ponedjeljak se pojavila važna informacija, koju donosi španjolski Mundo Deportivo, a prema kojoj je Liverpool jako zagrizao za De Ligta i da je spreman platiti preko 80 milijuna eura za 19-godišnjeg nizozemskog braniča.

Španjolci pišu kako će se De Ligt tada pridružiti svojem sunarodnjaku Virgilu van Dijku i da će tada Liverpool imati najjaču svjetsku obranu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP

Liverpool's Croatian defender Dejan Lovren (L) clashes with Manchester City's English midfielder Raheem Sterling during the English Premier League football match between Liverpool and Manchester City at Anfield in Liverpool, north west England on October 7, 2018. (Photo by Paul ELLIS / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /

To nije dobra vijest za hrvatskog reprezentativnog braniča Dejana Lovrena, koji bi izgubio mjesto u prvih 11 Liverpoola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo