KONAČNO SE ZNA RAZLOG / Je li ovo moguće? Otkriveno je zašto Perišić i Inter imaju toliko problema oko obnavljanja ugovora

Image
Foto: Profimedia

Talijanski Corriere dello Sport tvrdi kako je Inter pokazao dobru volju i pokušao pregovarati s Perišićem

31.12.2021.
18:02
Profimedia
VOYO logo

Saga oko produljenja ugovora Ivana Perišića i Intera traje već mjesecima. Neki talijanski mediji pišu kako Inter ne želi Perišića i kako mu nema namjeru produljiti ugovor, drugi pak pišu kako pregovori traju i da će Hrvat vjerojatno ostati, no neki tvrde da sve zapinje jer Vatreni ima sulude zahtjeve koje mu Inter ne može ostvariti.

Talijanski Corriere dello Sport tvrdi kako je Inter pokazao dobru volju i pokušao pregovarati s Perišićem, ali da se od tog plana na kraju odustalo jer Hrvat "postavio namjerno suludi zahtjev". CDS tvrdi kako Perišić silom želi isforsirati odlazak iz Intera kako bi karijeru mogao nastaviti u Njemačkoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Ivan Perišić

CDS je nedavno pisao i kako Perišić sanja o tome da se vrati u Bayern i da mu je namjera otići u Munchen na ljeto kada postane slobodan igrač. Bilo je ponešto govora da će se Perišić možda vratiti u Hajduk, ali ta se priča tek čini nerealnom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo