JE LI OVO KRAJ ZA MARIJA MANDŽUKIĆA? / Dugo već nema klub, no jedna dosad skrivena činjenica zaista objašnjava situaciju

Image
Foto: Profimedia

Navršio je u svibnju 34 godine i teško je da će ratnik poput njega samo tako odustati, a, realno, može još uvijek igrati na dosta visokoj razini.

20.10.2020.
12:51
Profimedia
VOYO logo

Priča koja je u ovom prijelaznom roku zanimala veliki broj hrvatskih navijača imala je pomalo razočaravajući kraj. Mario Mandžukić nije pronašao svoj novi klub, barem ne do završetka prijelaznog roka koji su odredile krovne nogometne organizacije.

Iako već dosta dugo ne igra nogomet na velikoj sceni te se oprostio od reprezentacije, Mario Mandžukić još je uvijek jedan od najomiljenijih hrvatskih nogometaša i svaka informacija, makar i neprovjerena, o njegovu povratku nogometu pratila se s velikim zanimanjem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

- ROME ; Football Soccer - Juventus - Lazio - Italian Cup Final - Olympic Stadium, Rome, Italy, May17,2017. Juventus' coach Massimiliano Allegri (c) Miralem Pjanic (l) and Mario Mandzukic (d) celebrate with the trophy after winning the Italian Cup Final match at Rome's Olympic stadium, on May 17, 2017. UPDATE IMAGES PRESS/Manuela Viganti,Image: 332691029, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Toplo-hladno

Krenulo je sve već u ožujku kad su turski mediji počeli pisati kako je na meti tri najveća turska kluba. Bešiktaš se pozivao na Domagoja Vidu, a Galatasaray i Fenerbahče također su bili u kombinacijama za njegovo dovođenje.

Najbliže je, prema pisanjima turskih medija, bio dolasku u Fenerbahče, a na internetu je osvanula čak i slika Mandžukića na kojoj nosi dres Fenera, no sve je to namješteno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nedugo nakon ovog turskog interesa pojavile su se glasine iz Italije u kojoj se pisalo da ga želi valjda pola Serie A. Spominjali su se Verona, Fiorentina, povratak u Juventus pa onda Inter, a njegov povratak vezao se i uz potencijalni angažman trenera koji Mandžukića najviše voli - Maxa Allegrija.

Najbliže nekakvom konkretnom dogovoru navodno je stigao s Rusima. Lokomotiv Moskva imao je ponudu koja je za igrača njegova pedigrea solidna, barem se tako pisalo, transfer je navodno bio korak do realizacije i onda se još čekalo i čekalo da bi na kraju sve propalo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
ŠPANJOLCI UPOZORILI NA VELIKU NEPRAVDU KOJA JE UČINJENA LUKI MODRIĆU: /

'Šokantno je to što su mu napravili'

Image
ŠPANJOLCI UPOZORILI NA VELIKU NEPRAVDU KOJA JE UČINJENA LUKI MODRIĆU: /

'Šokantno je to što su mu napravili'

Nema još mirovine

Nije bezrazložno pomisliti da bi igrač u Mandžukićevoj poziciji mogao već sada razmišljati o mirovini. Od reprezentacije se oprostio da bi imao više snage posvetiti se klubu koji trenutačno nema.

No o mirovini nema zasad govora, barem ako je zaključiti prema informacijama koje smo dobili. Mandžukić se iz Katara vratio u Slavonski Brod, gdje svakodnevno trenira i održava formu. Navršio je u svibnju 34 godine i teško je da će ratnik poput njega samo tako odustati, a, realno, može još uvijek igrati na dosta visokoj razini. Pogledajte samo što Quagliarela radi s 37 godina u Sampdoriji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mandžukić je napadač koji bi dobro došao mnogim momčadima i samo je pitanje dana kad će ga netko već "zakačiti". Nemojte se iznenaditi ni ako ode u neki veći klub kao pouzdan rotacijski igrač koji će popuniti mjesto napadača u nečijoj dugoj sezoni od 50-ak utakmica.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo