JE LI OVO DEFINITIVNA POTVRDA DA RONALDO ODLAZI IZ REALA? / 'Ovaj dogovor ne vrijedi samo za dva kluba'

Image
Foto: AFP

Jedan od najboljih igrača kluba najavio je odlazak sa Santiago Bernabeua.

28.6.2018.
15:08
AFP
VOYO logo

Bilo je jako lijepo biti u Real Madridu. U nadolazećim danima dat ću odgovor navijačima koji su uvijek bili na mojoj strani, glasile su riječi Cristiana Ronalda malo nakon završetka finalne utakmice Lige prvaka.

Izazvao je Portugalac njima šok ne samo među pristalicama Reala, a glasine o njegovu odlasku sa Santiago Bernabeua od tada ne prestaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tome nije pomogla niti vijest koja je u četvrtak osvanula na naslovnici madridske Marce.

"Real Madrid snizio je Ronaldovu otkupnu klauzulu s milijardu na 120 milijuna eura", istaknuli su u naslovu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne vrijedi za dva kluba

"Pojavio se daramatičan preokret vezan uz Ronaldu budućnost, nakon što je procurila informacija da je Real snizio njegovu otkupnu klauzulu kako bi olakšali njegov odlazak. Dogovor je postignut između kraja siječnja i početka veljače. On se ne odnosi na Barcelonu i PSG i za njih, požele li ga u svojim redovima, vrijedi stara klauzula", navode.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pozivajući se zatim na OK Daily ističu da su prije finala Lige prvaka njegovom menadžeru Jorgeu Mendesu prišli predstavnici Manchester Cityja, Arsena, Chelseaja i Milana te su mu rekli da su spremni pregovarati za Portugalca navodeći da su voljni platiti 120 milijuna eura odštete uz godišnju plaću do 40 milijuna eura.

Diario Record, dodaju, 7. lipnja je objavio da 'Cristiano napušta Madrid'. Kao razlog su naveli činjenicu da klub nje ispunio obećanje prema njemu, a ono se tiče povećanja godišnje plaće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo