STRAŠNO / Je li moguće da je to zaista on? Mlađi je od Modrića, a izgleda kao da mu je 70 godina. Prepoznajte li nekadašnju ikonu Uniteda?

Image
Foto: Profimedia

Danas je Rooney trener MLS kluba, D.C. Uniteda i dosta je daleko od očiju europskih navijača i svojih nekadašnjih obožavatelja

28.10.2022.
13:35
Profimedia
VOYO logo

Jedna od najvećih nogometnih zvijezda u 21. stoljeću svakako je bio bivši napadač Manchester Uniteda i engleske reprezentacije, Wayne Rooney. Rooney je počeo profesionalno igrati sa samo 16 godina, a umirovio se 2020. godine i to kao trener-igrač u Derby Countyju.

Danas je Rooney trener MLS kluba, D.C. Uniteda i dosta je daleko od očiju europskih navijača i svojih nekadašnjih obožavatelja. Isto tako, Rooneyjev se fizički izgled dosta promijenio otkako je objesio kopačke o klin. Pustio je dugu bradu koja je već sijeda, kose gotovo da i nema više i također je bijele boje, a nabacio je i koji kilogram viška.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Transformacija

Sada je pak osvanula jedna njegova slika na Twitteru na kojoj Rooney doista izgleda neprepoznatljivo. Snimljen je u društvu Amira Khana, bivšeg svjetskog boksačkog prvaka u poluteškoj, a ispod slike su se zaredali komentari na račun Rooneyjeva izgleda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zar je na američkoj dijeti?".

"Nije to samo do hamburgera".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Usput, on je mlađi od Cristiana Ronalda". I od Luke Modrića nekoliko dana, dodat ćemo.

"Izgleda poput 70-godišnjeg starca".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ima li kakvu alergijsku reakciju? Djeluje natečeno".

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo