Je li moguće da je Mourinho ovo učinio?

Španjolski mediji optužili su Mourinha da je vratara Ikera Casillasa kaznio neigranjem jer se nakon incidenta na Camp Nou čuo i mirio s Barceloninim igračima Xavijem i Carlesom Puyolom.

25.8.2011.
13:17
VOYO logo

Real Madrid je osvojio trofej Santiago Bernabeu pobjedom 2:1 nad Galatasarayem, a španjolskim medijima je od pobjede madridskog kluba bila zanimljivija činjenica da Iker Casillas nije branio vrata Kraljevskog kluba.

Strasti između dva najbolja španjolska kluba ponovno su uzavrele nakon uzvrata Superkupa kada je na Camp Nou došlo do incidenta u kojem je sudjelovao i Jose Mourinho, koji je kasnije izjavio kako se nema namjeru ispričavati za guranje prsta u oko pomoćnom treneru Barcelone Titu Vilanovi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Casillas se u međuvremenu čuo sa suigračima iz španjolske reprezentacije Xavijem i Puyolom te pokušao izgladiti nesuglasice uoči novog reprezentativnog okupljanja, a španjolski mediji tvrde da je Mourinho izostavljanjem iz momčadi kaznio svog kapetana jer ga je tim potezom 'izdao' i nije mu pružio podršku u "borbi za Real".

"Iker može zvati koga god poželi, to nije moj problem. Antonio Adan je branio jer treba minutažu. Mlad je i nije odigrao niti sekunde u prvoj momčadi dok ja nisam stigao u klub. Vjerujem da ima potrebnu kvalitetu da postane standardan kao Casillas. Adan je igrao i dobro je branio. Njegova obrana u posljednjim minutama utakmice osigurala nam je važnu pobjedu", izjavio je Mourinho.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201108200237006 arti-201108180065006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo