JE LI MOGUĆE DA ĆE SE UBOJITI TRIO TAKO BRZO RASPASTI? / Mandžukiću, Rebiću i Zlatanu vjerojatno se neće svidjeti ovaj potez Milana

Image

Milanovim napadačima mogla loše sjesti vijest da klub traži još jednog napadača

12.2.2021.
19:32
VOYO logo

Ako je vjerovati pisanju talijanskih medija, Milan se na ljeto sprema dovesti novog napadača. Iako u svojim redovima imaju Zlatana Ibrahimovića, Antu Rebića, Marija Mandžukića i Rafaela Leaa, Milan se želi pojačati i jednim od najboljih talijanskih napadača, Andreom Belottijem.

Talijan na ljeto ulazi u posljednju godinu ugovora, što znači da će ga se moći dovesti malo ispod cijene i Torino će sigurno htjeti iskoristiti posljednju priliku da na njemu nešto i zaradi, a Milan to planira iskoristiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

AC Milan's Swedish forward Zlatan Ibrahimovic celebrates with AC Milan's Croatian forward Ante Rebic (R) after scoring his second goal during the Italian serie A football match Napoli vs AC Milan on November 22, 2020 at the San Paolo stadium in Naples.,Image: 570470028, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Belloti je ove sezone odigrao 20 utakmica i zabio je 11 golova, a Belotti je i napadač talijanske reprezentacije, za koju je zabio deset golova u 31 utakmici. Isto tako valja reći kako se za Belottijeve usluge zanima i Juventus, a valja usput napomenuti kako bi i Milanovim napadačima mogla loše sjesti vijest da klub traži još jednog napadača. Dolazak još jednog napadača sigurno bi značilo odlazak jednog od četvorice napadača, a Mandžukić i Ibrahimović imaju ugovore do kraja sezone, dakle, lako je moguće da bi se ovaj trojac već na ljeto mogao raspasti.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

[PROMO] Najbolje koeficijente i 100% bonusa na uplate do 1000 kuna potražite u kladionici Germania.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo