MAKSIMALNO SUMNJIVO / Je li Hrvatska oštećena za kazneni udarac? Fotografija otkriva koliko je dvojbena sudačka odluka

Image
Foto: Pixsell.hr

Iako automatski sustav uglavnom odlučuje o zaleđima na ovom turniru ovog puta je pozvan sudac da donese odluku. Fotografija pokazuje trenutak u kojem Modrić upućuje loptu, a vi procijenite je li riječ o zaleđu

1.12.2022.
16:31
Pixsell.hr
VOYO logo

Dvoboj Hrvatske i Belgije odlučuje o putniku u drugi krug Svjetskog prvenstva, a u uvodnih 15 minuta obje su ekipe pokazale ofenzivan pristup i stvorili nekoliko dobrih prilika no mreže miruju. No u 16. minuti zbio se trenutak o kojem će se mnogo pričati nakon ovog susreta.

Nakon jednog prekida kojeg je izveo Modrić, Lovren se našao u skoku, a Belgijanci su slabo očistili te je prvi na odbijenu loptu stigao Kramarić koji pada u duelu s Carrascom. Sudac je pokazao na bijelu točku no nakon VAR provjere promijenio je svoju odluku zbog navodnog minimalnog zaleđe Lovrena na začetku akcije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako automatski sustav uglavnom odlučuje o zaleđima na ovom turniru ovog puta je pozvan sudac da donese odluku. Fotografija pokazuje trenutak u kojem Modrić upućuje loptu, a vi procijenite je li riječ o zaleđu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike