Modriću, Ronaldu i društvu stiglo upozorenje uoči puta u 'pakao'

'Uh, gadna su gostovanja kod Galatasaraya. Uvjeren sam da će biti itekako bučno oko hotela gdje će biti smješteni igrači Reala noć prije utakmice pa neće baš biti naspavani.

5.4.2013.
9:02
VOYO logo

Jay-Jay Okocha, danas 39-godišnji bivši nogometaš, jedan je dio uspješne karijere proveo u Turskoj, pa je tako Nigerijac od 1996. do 1998. nosio dres Fenerbahçea.

U sjećanju su Okochi ostala gostovanja kod Galatasaraya, pa je tako uoči uzvratne utakmice četvrtfinala Lige prvaka između Reala i tog turskog kluba rekao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uh, gadna su gostovanja kod Galatasarayja. Uvjeren sam da će biti itekako bučno oko hotela gdje će biti smješteni igrači Reala noć prije utakmice. Igrači Reala baš neće biti naspavani. Isto tako, bude li netko od djelatnika hotela veliki navijač Galatasarayja, budite uvjereni da će usluga igračima Reala biti daleko lošija nego što bi bila inače", rekao je Nigerijac i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nema sumnje, igrače Reala u Istanbulu čeka pakao."

Podsjetimo da je Real u prvoj utakmici pobijedio Galatasaray 3:0 na Santiago Bernabeu, a uzvratna utakmica u Istanbulu se igra u utorak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo