JASNA PORUKA ONIMA KOJI ODLUČUJU: / 'Slaven Bilić bi bio užasan izbornik Engleske'

Image
Foto: AFP, GLYN KIRK

Glavna sportska tema u Engleskoj i dalje je debakl nogometne reprezentacije na Europskom prvenstvu u Francuskoj, odnosno senzacionalni poraz od Islanda (1-2) u osmini finala.

1.7.2016.
17:29
AFP, GLYN KIRK
VOYO logo

Nakon te je utakmice engleski izbornik Roy Hodgson podnio ostavku, a u domovini su odmah krenule rasprave o tome tko bi ga trebao naslijediti. Jedni i dalje smatraju da bi Englesku trebao voditi domaći stručnjak, dok drugi nemaju ništa protiv još jednog pokušaja sa strancem na klupi. A među stranim kandidatima posljednjih se dana nametnulo i ime našeg Slavena Bilića koji je odradio vrlo dobru sezonu u West Hamu i stekao iznimno veliku popularnost na Otoku.

Ne žele ga izgubiti

No, u njegovom klubu nisu nimalo oduševljeni idejom da Bilić preuzme englesku reprezentaciju. Vlasnik West Hama David Gold je prije nekoliko dana poručio da Bilić nije zainteresiran za englesku klupu, a sve je pojačao ironičnim komentarom na Twittteru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da bi Slaven bio užasan izbornik Engleske i siguran sam da će se svaki navijač West Hama složiti sa mnom", napisao je Gold.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jasno je da Čekićari ne žele izgubiti Bilića koji je prošle sezone doveo klub do visokog sedmog mjesta u Premier ligi, te izborio nastup u Europskoj ligi. Selidbom na Olimpijski stadion londonski je klub postao još ambiciozniji i od hrvatskog se stručnjaka očekuje da ga u idućim godinama povede prema samom vrhu engleskog nogometa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo