NOKAUT FAZA / Jarni: 'Betis ima puno bolju momčad od Dinama, ne bi trebao imati problema'

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

'Ako će igrati kao u svojim ligama, Betisu to neće biti problem. Ali ako malo padne, čak i do 70-80%, budite oprezni. Dinamo ima manji pritisak, nema što izgubiti'

13.2.2024.
16:21
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Uoči prve utakmice nokaut faze šesnaestine finala Konferencijske lige između Betisa i Dinama, bivši igrač španjolskog prvoligaša, Robert Jarni u intervjuu za Relevo procijenio je kako je Betis favorit.

Image
PROBLEMI SA SASTAVOM /

Betis na Dinamo bez najnovijeg pojačanja: Pellegrini ima samo jednog napadača

Image
PROBLEMI SA SASTAVOM /

Betis na Dinamo bez najnovijeg pojačanja: Pellegrini ima samo jednog napadača

"Dinamo ne igra dobro zadnjih tjedana, ima mnogo uspona i padova i mislim da Betis ima puno bolju momčad. Ali kad igraš ovu vrstu eliminacije, u kojoj jedno nije na razini drugoga, moraš biti jako spreman i odigrati maksimalno. Ako onaj koji je inferioran zabije prvi gol, svašta se može dogoditi", rekao je prvi hrvatski nogometaš koji je odjenuo zeleno-bijeli dres pa dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako će igrati kao u svojim ligama, Betisu to neće biti problem. Ali ako malo padne, čak i do 70-80%, budite oprezni. Dinamo ima manji pritisak, nema što izgubiti. Svjesni su da je Betis bolji", poručio je nekadašnji sjajni lijevi bek kojeg Španjolci smatraju važnim dijelom jedne od najvećih momčadi u povijesti tog kluba.

"Hvala vam puno, jako mi se sviđa što ljudi tako misle. Bile su to najbolje godine moje karijere. U to vrijeme nismo imali sjajnu momčad poput Real Madrida, ali smo u svakoj utakmici stavljali cijelo srce na teren. Imali smo Serra Ferrera kao trenera, koji je bio vrlo direktan, ali smo se i dobro zabavili."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osvrnuo se Jarni, kao nekadašnji igrač Reala i na Luku Modrića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Modrić je najbolji veznjak kojeg sam ikad vidio. Također sada s 37 godina može igrati jako dobro. Ali ulazak u zadnjim minutama mislim da nije dobar za njega. Kad ima više ritma igra bolje, ako ne gubi samopouzdanje i ne može se pronaći kao prije. Mislim da se on sada ne osjeća dobro i da će tražiti izlaz. To je nogomet. Luka nam u Hrvatskoj treba na Euru i da može igrati kao prije s Madridom. Sigurno će se dobro snaći, iako bi trebao igrati više za Madrid da bi stigao bolje pripremljen. Luka ima veliko iskustvo i bit će najbolji i dobro pripremljen za Euro, sigurno."

KSW 91 iz Češke 17. veljače ekskluzivno pratite na Voyo

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo