JARNI ANALIZIRAO USPJEHE U EUROPI: / Bocnuo Hajduk i Carrilla, Osječani ga ostavili u nevjerici

Image

Hrvatski nogometni klubovi ovaj su tjedan ostvarili vrhunske rezultate u europskim natjecanjima.

28.7.2017.
22:01
VOYO logo

Rijeka je u trećem pretkolu odigrala 1:1 u Salzburgu, dok su u Europskoj ligi tri kluba također ostvarili solidne rezultate. Dinamo je slavio 2:1 protiv norveškog Oddsa, Hajduk je bez golova odigrao kod Brondbyja dok je Osijek napravio čudo u Eindhovenu gdje su slavili s 1:0 protiv PSV-a.

Ovakvi uspjesi nisu ostavili ravnodušnim niti legednarnog RobertaJarnija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Rijeka nije ni čudo ni iznenađenje. Njena fenomenalna priča traje nekoliko sezona i logički se nastavlja poslije naslova prvaka i kup-pobjednika Hrvatske. Tih 1:1 u Salzburgu obećava uspješan uzvrat na Rujevici. Uvjet je da se Red Bulla ni slučajno ne podcijeni. Nadam da će Riječani proći, ne samo u play-off, nego i u skupinu LP iako te nije jednostavno. Ali bi bilo spektakularno", rekao je Jarni za službenu stranicu HNS-a.

Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

26.07.2017., stadion Red Bull Arena, Salzburg, Austrija - Prva utakmica 3. pretkola UEFA Lige prvaka, FC Red Bull Salzburg - HNK Rijeka. Armada. Photo: Marko Prpic/PIXSELL

"Dinamo? Nije 2:1 bogata prednost, nije ni minorna. Svaka je utakmica otvorena. Modrima držim palčeve. Nezgodno ih je komentirati – mnogo je odlazaka i dolazaka, ne fali ni drugih turbulencija. Srećom, potencijal nije upitan", smatra nekadašnji branič Hajduka, Juventusa i Real Madrida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Komentirao je potom i igru svog bivšeg kluba.

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

27.07.2017., Zagreb - Prva utakmica 3. pretkola kvalifikacija za Europsku ligu, GNK Dinamo - Odds BK. Mario Cvitanovic. Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

"Kopenhagenu su šanse stvarali i oni i konkurenti, šteta što naši nisu zabili. Nije Bröndby nesavladiv, no značajan je hendikep što se idućeg četvrtka s praznih tribina neće čuti ni glas", poručio je Jarni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osvrnuo se i JoanaCarrilla.

"Sad je kudikamo bolje. Naime, ne slažem se da je u proljeće sve to izgledalo OK. Bitno je da se stabiliziraju. U vezi s ostankom u Europi očekujem da Ohandza ponovo bude džoker. Činjenica je da unese pomutnju kad god uđe", kazao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Na red je potom došao i Osijek.

"Tko bi vjerovao da će slaviti u Eindhovenu. Nadam se da u Gradskom vrtu veselje neće trajati predugo – u nedjelju dolazi Dinamo, u četvrtak PSV koji je naučio lekciju i dat će sve ne bi li bio na dostojnoj razini. Zoran Zekić sigurno će pripremiti odgovor, očito je da radi perfektno. Mene oduševljava stoper Mateo Barać, slažem se da je Muzafer Ejupi killer, ne znam zašto češće na sceni nije Aljoša Vojnović", rekao je Jarni za službenu sranicu HNS-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

16.07.2017., stadion Gradski vrt, Osijek - Hrvatski Telekom Prva liga, 1. kolo, NK Osijek - NK Rudes. Trener Osijeka Zoran Zekic. Photo: Davor Javorovic/PIXSELL

Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo