KRZNAR VRATIO LEGENDU NA MAKSIMIR / 'Jako sam sretan što sam ponovno u Dinamu. Prošlo je 12 i pol godina. Nadam se dvostrukoj kruni, Ligi prvaka i proljeću u Europi'

Image
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL

Riječ je o strijelcu prvog povijesnog Dinamova pogotka u skupini Lige prvaka

9.6.2021.
13:50
Marko Lukunić/PIXSELL
VOYO logo

Bivši napadač Modrih, Mihael Mikić, novi je član stručnog stožera Dinama. Mikić će u novoj sezoni biti jedan od pomoćnih trenera prve momčadi, potvrdio je klub.

"Jako sam sretan što sam ponovno u Dinamu. Prošlo je, mislim, 12 i pol godina. Sad kad pogledam unazad ne izgleda mi to tako puno. Veselim se jer sam se vratio praktički doma i zbog toga što sam dobio priliku raditi u svom klubu. Prošao sam svašta u Dinamu, i najbolje trenutke i teške trenutke, tako da imam iskustvo u svim sferama. Nadam se da ćemo biti uspješni kao i tada u igračkoj karijeri", rekao je Mikić nakon potpisivanja ugovora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Želi dvostruku krunu...

"Nadam se dvostrukoj kruni, Ligi prvaka i da će Dinamo biti konkurentan i osigurati proljeće u Europi. Šteta je ne nastaviti tu tradiciju i bilo bi lijepo da to postane pod normalno ili ''novo normalno'' za Dinamo. Veseli me suradnja s Damirom i ostatkom stožera. Krznar ima iskustvo, znamo svi kakav je taktičar i analitičar, i koji god će mi dio posla dati da odradim, dat ću sve od sebe. Veselim se radu, napretku i tome da zajedno napravimo velike stvari", dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivši suigrači

Riječ je, inače, o strijelcu prvog povijesnog Dinamova pogotka u skupini Lige prvaka, drugom najtrofejnijem igraču kluba svih vremena, četvrtog po broju nastupa u europskim natjecanjima.

Legendarni kluba i glavni trener Damir Krznar šest i pol sezona bili su suigrači u momčadi plavih, a klub su zajedno napustili u ljeto 2004.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Dinamu je bio u dva mandata, prvo od 1998. do 2004. i potom od proljeća 2007. do prosinca 2008. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo